bestickering balie hoi amsterdam

Reclamepanelen en -borden

Opvallende billboards in de stad, grote bouwborden op een bouwterrein en enorme reclamezuilen langs de snelwegen. Wij zorgen ervoor dat u opvalt!

Opvallende reclameborden

FriJo maakt opvallende en hoogwaardig afgewerkte reclameborden in alle soorten en maten. We maken gebruik van verschillende materialen met daarbij diverse mogelijkheden. De meest gebruikte materialen zijn kunststof, dibond, hout, aluminium en pvc. Hiermee maken wij de meest opvallende reclame met uw afbeelding naar wens.
Een reclamebord langs de weg, bouwterrein of winkel? Of heeft u een bewegwijzeringsbord nodig? Dan overleggen wij samen welk materiaal het beste geschikt is voor uw doeleinde.

 

Waarom FriJo?

Onze reclameborden zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar. Daarom maken wij voor iedere klant een persoonlijk ontwerp. Aan de hand van het persoonlijke ontwerp zullen wij aan de slag gaan in onze eigen fabriek gelegen in Amsterdam Noord. Doordat wij alles zelf produceren streven wij naar een minimale leveringstijd.
Nadat de reclameborden op zijn gehangen door onze ervaren medewerkers bieden wij u altijd professionele nazorg.

Opvallen?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van de panelen. U kunt direct eenvoudig en vrijblijvend een offerte aanvragen.

De reclamepanelen van FriJo

Vragen?

Heeft u vragen over reclamepanelen? U kunt eenvoudig een bericht sturen. Wij geven zo spoedig mogelijk antwoord op uw vraag!