Raambelettering

Voor elk (etalage)raam (in of outstore) kunnen wij een passende afbeelding plaatsen. Wilt u de ramen van uw winkel, restaurant of kantoor versterken met een reclame-uiting? Ook daar heeft Frijo Lichtreklame passende oplossingen voor. Wij denken graag met u mee om het tot het perfecte ontwerp te komen.

Multifunctionele Raambelettering

Reclamebelettering is multifunctioneel. Naast de reclame en aandachttrekkende functie kan het dienen voor:

  • Privacy
  • Zonwerend
  • Inbraak vertragend
  • Anti graffiti

Wij werken met verschillende materialen zoals zandstraalfolie, blinderingsfolie, gekleurde folie, fullcolour geprinte folie en one way vision folie. Hiermee kunnen wij iedere denkbare afbeelding op uw raam plaatsen.

Zandstraalfolie

Zandstraalfolie wordt ook wel privacyfolie of anti-inkijkfolie genoemd.
Met zandstraalfolie op je ramen houd je ongewenste inkijk tegen. Gezandstraald raamfolie is folie met een voelbare korrel en ziet er uit alsof uw raam van melkglas is. De folie laat licht door en is in verschillende tinten te verkrijgen. De folie is goed te bedrukken, bijvoorbeeld met uw logo!

Kleuren en contouren zie je slechts op enkele centimeters afstand, maar sta je verder van het folie vandaan dan kun je er niets doorheen zien. De gezandstraalde folie is een veel voorkomend folie die je ook vaak bij tandarts en dokterspraktijken ziet.

Blinderingsfolie

Wij hebben spiegelfolie in verschillende tinten. Voor het raam van uw pand, maar ook voor de auto. De zonwerende folie, en de gekleurde raamfolies werken verduisterend en hebben one way vision; terwijl u wel van binnen naar buiten kunt kijken, zien de voorbijgangers zichzelf in de spiegeling. Deze speciale zonwerende folie hebben wij in diverse kleuren.

Waarom folie als raambelettering

Raambelettering is een snelle en een voordelige oplossing om uw etalage als reclamemiddel in te zetten. Uw etalage valt op tussen alle andere etalages.

Folie is tevens makkelijk te verwijderen. Recent geplaatste bestickering kan simpel worden losgetrokken. Folie wat een langere periode geleden geplaatst is, kunt u simpel verwijderen door met een föhn de bestickering te verwarmen. Door de warmte wordt de lijm weer geactiveerd en kunt u deze lostrekken.

Wij nemen al uw werk uit handen

In de meeste gemeentes dient er een vergunning te worden aangevraagd om een reclame op het raam te mogen plaatsen. Dit kan een ingewikkeld traject zijn om de juiste vergunning te verkrijgen. Wij nemen de aanvraag graag voor u uit handen en vragen deze voor u aan.

Ramen beletteren...

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor raambelettering. U kunt ook direct vrijblijvend een offerte aanvragen.

Waarom FriJo Lichtreclame?

FriJo heeft al meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van reclamebelettering. Waar voorheen verf gebruikt werd als raamdecoratie hebben wij later de overgang van verf naar folie meegemaakt. Wij blijven innoveren en gebruik maken van de nieuwste materialen. Daarnaast brengen wij de belettering zorgvuldig aan en kunt u rekenen op goede nazorg na het aanbrengen van de raambelettering.

Wij bieden naast gevelbelettering, lichtbakken en LED verlichting verschillende mogelijkheden aan op het gebied van raambelettering.

Vragen?

Heeft u vragen over reclame belettering? Geef ons een belletje of mail en wij geven zo spoedig mogelijk antwoord op uw vraag!

De raambelettering van FriJo