Raambelettering

Voor elk (etalage)raam (in- of outdoor) kunnen wij een passende afbeelding plaatsen. Wilt u de ramen van uw winkel, restaurant of kantoor versterken met een reclame-uiting? Ook daar heeft Frijo Lichtreklame passende oplossingen voor. Wij denken graag met u mee om tot het perfecte ontwerp te komen.

Multifunctionele Raambelettering

Reclamebelettering is multifunctioneel. Naast de reclame en aandachttrekkende functie kan het dienen voor:

  • Privacy
  • Zonwerend
  • Inbraak vertragend
  • Anti graffiti

Wij werken met verschillende materialen zoals zandstraalfolie, blinderingsfolie, fullcolour geprinte folie en one way vision folie. Hiermee kunnen wij iedere denkbare afbeelding op uw raam plaatsen.

Zandstraalfolie

Zandstraalfolie wordt ook wel privacyfolie of anti-inkijkfolie genoemd.
Met zandstraalfolie op uw ramen houd u ongewenste inkijk tegen. Gezandstraald raamfolie is folie met een voelbare korrel en ziet er uit alsof uw raam van melkglas is. De folie laat licht door en is in verschillende tinten te verkrijgen. De folie is goed te bedrukken, bijvoorbeeld met uw logo!

Kleuren en contouren zie je slechts op enkele centimeters afstand, maar sta je verder van het folie vandaan dan kun je er niets doorheen zien. De gezandstraalde folie is een veel voorkomend folie die u ook vaak bij tandarts en dokterspraktijken ziet.

Blinderingsfolie

Wij hebben spiegelfolie in verschillende tinten. Voor het raam van uw pand, maar ook voor de auto. De zonwerende folie en de gekleurde raamfolies werken verduisterend en hebben one way vision; terwijl u wel van binnen naar buiten kunt kijken, zien de voorbijgangers zichzelf in de spiegeling. Deze speciale zonwerende folie hebben wij in diverse kleuren.

Verwijderen van folie

Folie is zo praktisch, omdat het eenvoudig is deze te verwijderen. Recent geplaatste kan simpel worden losgetrokken. Folie wat een langere periode geleden geplaatst is, kunt u simpel verwijderen door het met een föhn te verwarmen. Door de warmte wordt de lijm weer geactiveerd en kunt u deze lostrekken.

Ook opvallen?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor raambelettering. U kunt direct eenvoudig en vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

Wij nemen al uw werk

uit handen

In de meeste gemeentes dient er een vergunning te worden aangevraagd om een reclame op het raam te mogen plaatsen.

Dit kan een ingewikkeld traject zijn om de juiste vergunning te verkrijgen. Wij nemen de aanvraag graag voor u uit handen en vragen deze voor u aan.

 

Waarom FriJo Lichtreclame?

FriJo heeft al meer dan 59 jaar ervaring op het gebied van reclamebelettering. Waar voorheen verf gebruikt werd als raamdecoratie hebben wij later de overgang van verf naar folie meegemaakt. Wij blijven innoveren en gebruik maken van de nieuwste materialen. Daarnaast brengen wij de belettering zorgvuldig aan en kunt u rekenen op goede nazorg na het aanbrengen van de raambelettering. Heeft u meer nodig dan raambelettering? Wij produceren ook gevelreclamelichtbakken en unieke neonreclame.

De raambelettering van FriJo

Vragen?

Heeft u vragen over raambelettering? Bel ons op of stuur een bericht en wij geven zo spoedig mogelijk antwoord op uw vraag!