Food truck reclame bij Rich Pork

Ook in de food truck wereld, welke razendsnel groter aan het worden is, grijpt men naar alle middelen om op te vallen. Naast een originele bite, mooie kleuren en een originele truck, merken wij ook dat de vraag naar verlichte letters en logo’s toeneemt.
FriJo lichtreklame heeft onlangs voor de Rich Pork food truck een ‘smakelijk’ stukje werk mogen verzorgen.

Vrachtwagen en auto reclame

Rich Pork heeft gekozen voor een aluminium gelaste doosletters-tekst welke is voorzien van inwendige LED-verlichting. De doosletters zijn gepoedercoat in de kleur zwart. De voorzijde van de doosletter is voorzien van een acrylaat plaat welke is ingefreesd en in het casco is geplaatst zodat er geen zichtbare kunststof omranding zichtbaar is. De letters zijn op een frame gemonteerd waarin tevens de bedrading mooi is weggewerkt. Het letterframe is gemonteerd op het frame van de food truck. Dit frame zorgt ervoor dat de reclame geautomatiseerd naar beneden kan worden gehaald. Hierdoor kan de food truck veilig de weg op! Zie hieronder de LED-reclame die wij plaatsten op de food truck van Rich Pork.

Meer weten van LED reclame?

Bent u geïnteresseerd of wilt u eerst meer informatie over LED verlichting? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.