Raambestickering voor BSO Kids Paleis

Amsterdam – Kinderen alle kleuren, geuren en diversiteit meegeven om zich in een geheel eigen richting te ontwikkelen, dat is de visie van BSO Kids Paleis. Toen we benaderd werden om deze stimulerende omgeving voor de kinderen mede vorm te geven, begonnen onze handen direct te jeuken. Of we ook aan raamfolie doen? Kom maar op!

BSO Kids Paleis, een Amsterdamse kinderopvang met een sterke visie

 

Zelfklevende folie

Nadat we de bestanden kant en klaar van de kinderopvang hadden ontvangen, hebben we het artwork op de zelfklevende vinyl folie geplakt. Deze folie is voorzien van een laminaatlaag die zó sterk is dat de folie op de buitenzijde van de ramen bevestigd kan worden. Hierdoor valt het ontwerp voor voorbijgangers extra op. Om het ontwerp het inspirerende en stimulerende karakter mee te geven waar BSO Kids Paleis zo naar op zoek is, hebben we hierbij gekozen voor een zijdeglans afwerking. Deze afwerking geeft het geheel de energieke en stralende uitstraling.

 

De juiste afwerking van materiaal is cruciaal voor de uitstraling van het design

 

Een duurzame print

Omdat zowel wij als BSO Kids Paleis veel waarde hechten aan duurzaamheid, hebben we ervoor gekozen het geheel met een Eco Solvent printer te printen. Dankzij het lage energieverbruik van deze printer en het type inkt dat gebruikt wordt, is deze printer in verhouding tot veel andere printers zeer milieuvriendelijk.

Wilt u de visie van uw organisatie ook beter onder de aandacht brengen bij het passerende publiek? De vormgevers van FriJo hebben tientallen jaren ervaring en weten elke visie te vertalen naar een mooi en effectief ontwerp. Nieuwsgierig? Maak een afspraak.

Raamfolie nodig?

We denken graag met u mee over de juiste vorm van reclame. U kunt ook direct vrijblijvend een offerte aanvragen.