Opvallende raambelettering

Woningcorporatie Stadgenoot helpt mensen die een steuntje in de rug nodig hebben te huisvestingen in Amsterdam. Helaas zit de woningmarkt vast op dit moment en Stadgenoot wil hier verandering in brengen. Om meer aandacht te vestigen op het kantoor heeft Stadgenoot gekozen voor opvallende raambelettering. Door de overkapping zou gevelreclame niet goed tot zijn recht komen. Daarom heeft Stadgenoot gekozen voor raambelettering van hoogwaardige vinyl folie.

raambelettering vinyl folie amsterdam

Vinyl Folie

De vinyl folie heeft in het geval van Stadgenoot meerdere functies. Zoals u ziet trekt het de aandacht van de voorbijlopende mensen. Daarnaast biedt de raamfolie privacy. Het kantoor heeft twee enorme ramen waar men zonder moeite naar binnen kan kijken. Door de folie tactisch te plaatsen levert het privacy op zonder dat de lichtdoorlating daadwerkelijk wordt aangetast.

Snelle levering

Stadgenoot heeft FriJo benaderd vanwege de hoogwaardige kwaliteit van onze materialen en de garantie van goede aftersales. Daarnaast wilde Stadgenoot zo snel mogelijk belettering op de ramen en FriJo kwam naar voren als lichtreclamebedrijf met de snelste levering. De stickers werden dan ook binnen drie dag geleverd en gemonteerd.

Wij denken graag met u mee. Heeft u een budget? Samen zorgen wij ervoor dat er een product naar wens wordt gemaakt!

Meer weten over raambelettering?

Bent u geïnteresseerd of wilt u eerst meer informatie over raambelettering of vinyl folie? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.