Raambelettering voor Clubsportive

Steeds vaker zie je een winkelruit, bus of gebouw dat volledig bedrukt is met reclame. Dit was voorheen niet mogelijk omdat de reclame het zicht belemmerde. Tegenwoordig is het mogelijk om van binnenuit door een raam heen te kijken terwijl aan de buitenzijde de reclame zichtbaar is.

One Way Vision Folie

De folie die dit mogelijk maakt heet One Way Vision folie. Deze speciale folie maakt het mogelijk om naar buiten te kijken zonder belemmering. Maar het is niet mogelijk om naar binnen te kijken, alleen de reclame uiting zal zichtbaar zijn. De folie is een geperforeerde zelfklevende vinyl. Deze kan bedrukt worden met elke gewenste uiting.

Geperforeerd folie

De folie is geperforeerd en daardoor is het mogelijk om door de folie heen te kijken. De folie wordt aan één zijde bedrukt met de gewenste reclame uiting. Deze zijde van het vinyl is wit en wordt bedrukt met een uiting met verschillende kleuren. Doordat de folie geperforeerd is bevat deze dus zogenoemde gaatjes. De gaatjes bevatten geen kleur en lijken hierdoor donkerder. De andere kant van de folie is zwart.

Doordat het oog zich vooral focust op heldere kleuren zal het de folie aan de buitenzijde waarnemen als één folie van een geheel. Vanaf de binnenzijde werkt het juist andersom. De folie is hier zwart en het oog zal zich richten op de heldere
kleuren van de buitenwereld. Hierdoor is het mogelijk door de folie heen te kijken.

one way vision folie amsterdam clubsportive

Gevelreclame

De folie is zoals te begrijpen ideaal voor gevelreclame en gevelverfraaiing. Zoals eerder genoemd wordt het veel aan de buitenzijde van gebouwen of voertuigen gebruikt. Maar is ook uiterst geschikt binnen in uw bedrijf.

Het is verstandig on de One Way Vision folie te voorzien van een ‘druk’ ontwerp.
Niet alleen zodat de raamfolie/print de aandacht trekt, maar ook omdat het contrast van de uiting die geprint wordt op One Way Vision folie hoger moet zijn dan wanneer deze geprint wordt op een folie zonder gaatjes. Doordat de One Way Vision folie voor een deel uit gaatjes bestaat is de uiting niet zo ‘levendig’ als wanneer hij op een folie zonder gaatjes wordt getoond.

Belichting van de print

Naast de uiting van de reclame speelt licht ook een grote rol. Voor een optimaal effect moet het licht aan de printzijde helderder zijn dan dat aan de ‘zwarte’ zijde van de folie. Mocht dit niet het geval zijn dan is de uiting niet meer goed zichtbaar.
Het kan dan ook wenselijk zijn om de print te belichten. Denk hierbij aan de donkere avonden en nachten. Door de folie te belichten vanaf de buitenzijde wordt de uiting weer goed zichtbaar voor uw klanten.

Meer informatie?

Bent u benieuwd wat we u kunnen aanbieden? Neem contact met ons op of vraag direct uw prijs aan.