Tiger mama

Tiger Mama, een van de lekkerste Aziatische restaurants in Utrecht. Naast de geweldige keuken kan men genieten van heerlijke zelfgemaakte cocktails. Tiger mama vroeg ons om een ontwerp te maken in het thema van de iconische tijger.

Het restaurant had verschillende wensen. Zo wilde Tiger Mama de iconische tijger terug laten komen in het decor van het restaurant. Daarnaast wenste zij de tijgers in zwart wit maar vonden zij felle kleuren ook erg interessant. Tijdens het ontwerpen heeft FriJo geprobeerd om de tijgers een extra dimensie te geven. Naast de muurschildering van de tijgers kwamen wij op het idee om te werken met gekleurd neon. Door de neonbuizen te buigen in het silhouet van de tijgers ontstaat er een bijzonder beeld waarin de tijgers tot leven komen. Hierdoor komen de tijgers beter tot hun recht en springen de kleuren van de muur.

Neon tijger restaurant Tiger mama Utrecht

 

Muurschildering

FriJo maakt naast lichtbakken, raambelettering en doosletters ook muurschilderingen. Er zijn enorm veel mogelijkheden op het gebied van muurschilderingen. Hieronder een paar voorbeelden:

· Een schildering van een foto of portret

· Een schildering van het bedrijfslogo

· Een ontwerp gemaakt door een van onze ontwerpers

· Heeft u zelf ideeën? Wij denken met u mee!

Heeft u vragen? Bel of mail ons en wij geven zo snel mogelijk antwoord op uw vraag!

Neonreclame nodig?

We denken graag met u mee over de juiste vorm van reclame.

U kunt ook direct vrijblijvend een offerte aanvragen.