Neon voor het Hard Rock Café Amsterdam

Voor het Hard Rock Café Amsterdam hebben we een enkelzijdig dooslogo in contour geproduceerd. Het logo is aan de voorzijde voorzien van enkel en dubbellijnige neon contouren.

Waarom neon verlichting?

Door gebruik te maken van neon verlichting valt deze reclame extra op. Neonletters staan bekend om hun karakteristieke uiterlijk en lange levensduur. Doordat neonletters bijna in iedere gewenst vorm kan worden geproduceerd, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Neon verlichting is in verschillende kleuren leverbaar. Bij deze tekst is er gekozen voor de kleur rood en wit. Door verschillende gassen met elkaar te combineren is het mogelijk kleuren te creëren. De kleuren kunnen tevens worden gecreëerd door de verschillende kleuren glas die gebruikt worden.

Wat is neon verlichting?

Neon is een gas dat tot ontlading wordt gebracht in een glazen vacuüm buis. Het maken van neonreclame is een ambachtelijk proces. De neon is geblazen met de mond en gevormd met de hand.

De neon lijn is bij deze reclame op een stevige achtergrond geplaatst. Overdag is het licht van de neon niet sterk. Daarom hebben we de neon geplaatst in een lettervorm. Naast dat overdag de tekst duidelijker wordt, is het ook gedaan uit veiligheidsoverwegingen. De neon is namelijk zo minder kwetsbaar. De neonletters zijn vervaardigd met het Philips suspensie systeem. Door gebruik te maken van deze hoogstaande techniek heeft de neon een heldere en egale lichtuitstraling. Daarnaast garandeert het gebruik van deze techniek een langere levensduur en een lager energieverbruik.

Montage van de doosletters

Voordat de neon is gemonteerd is het zeer breekbaar. Het is daarom van belang om de neon op de juiste wijze te monteren in het dooslogo d.m.v. glasheldere glassteunen. Het dooslogo is gemonteerd aan de gevel.

Nog geen keuze gemaakt?

Nog even geen idee welk materiaal het meest geschikt is voor uw uiting? Download het PDF voor een overzicht van alle mogelijkheden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Neon reclames? Of wilt u weten wat de kosten zouden zijn voor een neon lichtreclame op maat?