Lichtreclame, The Student Hotel

The Student Hotel is een jong en snelgroeiend hotelconcept met vestigingen in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en Luik (België). Het is de ambitie om in de komende 4-5 jaar circa 5.000 kamers te openen in andere grote studentensteden in de Benelux. Voor de Nederlandse vestigingen hebben wij enorme lichtreclames mogen leveren. De letters op het dak zijn 150 cm hoog en de gehele tekst heeft een hoogte van 680 cm (zie foto’s).

Opvallende neon doosletters

De lichtreclame op het dak is een aluminium dooslettertekst voorzien van dubbellijnige uitwendige neonverlichting. De letters zijn voorzien van een diepe licht-vangrand voor een betere lichtreflectie. De letters zijn tegen een stalen thermisch verzinkt constructieframe gemonteerd. Het geheel is op het dak bevestigd aan de stalen constructie van het pand.

De tweede reclame die we hebben geplaatst is een enkelzijdige verticale uitsteekreclame, van 1.435 x 85 cm. De lichtreclame bestaat uit een aluminium casco voorzien van een inwendig stalen thermisch verzinkt verstevigingsframe. Het casco is aan weerszijden voorzien van een zwarte aluminium plaat. Hiertegen zijn de aluminium doosletters geplaatst. Ook hier is gekozen voor uitwendige dubbellijnige neonverlichting.

We zijn trots op het resultaat en hebben tevens de montage van deze grote lichtreclame in beeld gebracht.

Meer over Neon?

Wilt u meer informatie over de Neon reclames? Of wilt u weten wat de kosten zouden zijn voor een neon lichtreclame op maat? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.