Lichtreclame – Shoebaloo

Deze tekst is volledig vervaardigd van acrylaat, zowel de zijkant als de voorzijde zijn van acrylaat. De tekst is aan de achterkant uitgefreesd en ingelegd met led. Vervolgens zijn de doosletters dichtgegoten om de tekst waterdicht te maken.

Shoebaloo heeft voor deze uitvoering gekozen omdat zij geen diepe letter wilde. Zij wilde graag een dunnen elegante letter. Een tekst van ingegoten led is daar uitermate geschikt voor. De zijkant van de letters zijn lichtdicht zwart gespoten, aan de voorzijde is blauwe hoogwaardige lichtdoorlatend vinyl folie aangebracht waardoor de letters blauw oplichten.

De led tekst is tegen de gevel bevestigd door middel van een kabelgoot. Hier in zijn de draden weg gewerkt zodat er nauwelijks gaten geboord hoeven worden in de gevel. De kabelgoot is in de kleur van de gevel gemoffeld zodat deze weg valt tegen de gevel en deze niet meer opvalt. Dit zijn inventieve oplossingen voor net uitgevoerde lichtreclame en gevelreclame. Laat ons weten hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Lichtreclame uitvoering Shoebaloo

Geïnteresseerd in LED reclame?

Bent u geïnteresseerd of wilt u eerst meer informatie over LED verlichting? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.