Lichtbak met peertjes voor Pesca

Pesca heeft zowel binnen als buiten gekozen voor een originele en creatieve vorm van lichtreclames. De klant vroeg ons een lichtreclame te maken die alleen bestaat uit een frame met led-peertjes. Wij hebben een frame in elkaar gelast, waarna wij de fitting voor de led-peertjes erop hebben gemonteerd.

LED Lichtbak Pesca visrestaurant Amsterdam

 

Menubak met letters

Ook hebben wij een menubak gemaakt in de stijl van een bioscoop. Een bak waarop vroeger in de bioscopen de films met tijden werden gepresenteerd. Pesca heeft voor deze nostalgische lichtbak gekozen, zodat ze de vis van de dag met de verschillende prijzen kunnen wisselen. De letters worden in de rails geschoven waardoor een reeks letters ontstaat die samen een woord vormen. De menubak is gefabriceerd van warm gewalst staal. Dit casco heeft een industriële look, die je tegenwoordig veel terugziet in moderne interieurs

Lichtbak met letters zoals een oude bioscoop - Pesca Amsterdam

Eyecatcher van Cortenstaal

Een bezoek aan het unieke Pesca-concept restaurant brengt bij bezoekers iedere keer een glimlach op het gezicht. Om bezoekers zelfs al voor binnenkomst te verrassen, hebben we in overleg een outdoor menubalk ontworpen. Het uitgangspunt voor het ontwerp was de lichtbak die typerend is voor het bekend maken van het menu aan voorbijgangers. Dankzij het gebruikte cortenstaal, dat bekend staat om het oxiderend vermogen, hebben we bovendien een industrieel en roestig karakter aan het eindproduct kunnen toevoegen. Omdat Pesca helemaal geen menu kent, zijn bezoekers direct op een positieve manier verrast. Bovendien is direct duidelijk dat in het restaurant niet met vaste menu’s gewerkt wordt.

Menu bord buiten voor Pesca

Ter voorkoming van condensvorming zijn op diverse tactische plaatsen luchtgaten aangebracht. Het slagvaste plexiglas is 100% transparant en biedt de gewenste stevigheid tegen vandalisme. De kwalitatief hoogwaardige led-verlichting geeft in het donker een aantrekkelijke uitstraling. Pesca geeft aan bijzonder blij te zijn met het ontwerp en zeer tevreden over de uitvoering.

Lijkt een dergelijjk ontwerp jou ook interessant voor jouw onderneming? Bekijk ook ons ontwerpen voor TRADE (klik hier) of neem direct contact met ons op voor persoonlijk advies.

Wilt u weten wat dit kost?

Bent u geïnteresseerd of wilt u eerst meer informatie over LED verlichting? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

LED peertjes reclame pesca
Visrestaurant Pesca met lichtbak van peertjes en letters in Amsterdam