LED bollen en raamstickers

Amsterdam – In een van de meest toeristische gebieden van Amsterdam, tussen De Damrak en de Oude Kerk, vind je met name kroegen, hotels en hordes toeristen. In maart 2018 opende TRADE op deze plek echter een gezellige ‘food market’ voor de buurt. Om het gezellige karakter van het concept tussen al dit toeristische geweld goed naar voren te laten komen, werden wij gevraagd via gevelreclame een open en warme uitstraling te creëren. Zo’n uitdaging pakken we bij FriJo graag met beide handen aan!

Om het gezellige karakter in het ontwerp goed naar voren te laten komen, hebben we met veel open materialen en warme verlichtingselementen gewerkt. Zo hebben we in een aluminiumframe boven de entree vijfenzeventig lichtbollen geplaatst om een warm welkom te realiseren.

De vijfenzeventig lichtbollen boven de entree geven TRADE een warme uitstraling

 

Energiebesparende bollen

Door te kiezen voor energiebesparende bollen wordt 80% energie bespaard ten opzichte van normale verlichting: goed voor de portemonnee van TRADE en goed voor het milieu. De keuze voor materialen van hoge kwaliteit, zoals het gebruikte lichtgewicht aluminium, zorgt bovendien dat het design zeker acht jaar mee zal gaan.

Zoals in veel van onze ontwerpen is het de aandacht voor details, die het geheel onderscheidend maakt en voorbijgangers doet omkijken. Zo krijgen we op dit ontwerp veel positieve reacties op de handvatten die we bovenop de lichtbak aan de buitenzijde geplaatst hebben. Hiermee heeft de lichtbak de uitstraling van een winkeltas en laat het een speelse en opmerkelijke indruk achter bij voorbijgangers en bezoekers van de winkel.

Met de juiste details is ieder design onderscheidend te maken

 

Een unieke mix

TRADE is een zogenaamd ‘shop-in-shop concept’ dat meerdere eigenaren kent. Met FriJo begeleiden we dergelijke groepen graag, omdat dit vaak een unieke mix van ideeën oplevert en tot een bijzonder ontwerp leidt. Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Benieuwd naar de prijs?

Bent u geïnteresseerd in sterke gevelreclame maar wilt u eerst eens weten wat dat gaat kosten? Geef aan wat uw wensen zijn en wij sturen u z.s.m. een offerte toe.