Reclamepanelen, Kwik-Fit

Wij hebben een groot filiaal van Kwik Fit in Beverwijk opnieuw mogen beletteren, een mooie vorm van gevelreclame. In samenwerking met de mensen van Kwik Fit zijn wij tot de volgende reclame uitingen gekomen.

Kwik Fit is één van de grootste spelers in Nederland op het gebied van onderhoudt aan auto’s.
De naam Kwik Fit geniet een enorm hoge naamsbekendheid. Het is dus van belang dat de naam Kwik Fit groot en en duidelijk zichtbaar is op de gevel.

Geleverde reclames en panelen

Er is hier gekozen om 4 grote dibond panelen van 400cm tegen de gevel te plaatsen met daarop naam en logo in een fullcolour bedrukking. We hebben hier gebruikgemaakt van de zogeheten “blinde” wandbevestiging d.m.v. hoeklijnen. Dit houdt in dat er geen schroeven zichtbaar zijn.

De panelen worden aangelicht door middel van led verlichting. De ledverlichting is ingebouwd in een lichtkoof van hoogwaardig aluminium.

Dibond is een dun plaatmateriaal die voor dezelfde doeleinde ingezet kan worden als trespa, echter is dibond een stuk lichter en dus makkelijker te hanteren. Het bestaat uit twee platen aluminium met daar tussen een kunststof laag. Dibond is voor zowel binnen als buiten te gebruiken en is bestendig tegen alle weertypen.

Reclameborden

Om extra awareness te creëren bij de consument hebben wij 7 pictogrammen rondom het pand geplaatst, deze pictogrammen geven een duidelijke verbeelding van de producten en diensten die Kwik Fit levert. De pictogrammen zijn wederom van 3 mm dibond.

Als laatste hebben een 30m blauwe baan van dibond met 4 cm omgezette randen voorzien van diverse folieteksten.

Ook hier is weer gebruik gemaakt van de “blinde” montage d.m.v. hoeklijnen tegen de gevel, waarbij de beplating kan uitzetten en krimpen zodat het altijd een strakke gevelband blijft.

Kwik-Fit reclamepanelen

Meer over reclamepanelen?

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag direct uw offerte aan.