Doosletters – Irish pub

De doosletters van de Irisch pub is gemaakt van freesletter-tekst die vervaardigd is van 19mm plexiglas. Het plexiglas is vervolgens in het goud gespoten. De tekst is direct tegen de gevel gemonteerd door middel van een lijmverbinding zodat er aan de voorkant van de tekst geen bevestigingspunten te zien zijn.

De reclametekst wordt aangelicht door twee energie zuinige led spots die de teksten verlichten en tevens de gevel. Deze uitvoering is in samenspraak met de klant gekozen omdat er hier sprake is van een donkere gevel. Indirecte verlichting op een donkere gevel geeft niet het gewenste resultaat qua licht weerkaatsing.

Deze doosletters zijn fraai en kwalitatief hoogwaardig vervaardigd waardoor een bijzondere vorm van Gevelreclame ontstaat. De combinatie van verlichting van de letters in combinatie met verlichting vanaf de gevel zorgen voor een mooie lichtreclame uiting.

Irish Pub doosletters

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de gevelreclames en de verschillende uitvoeringen? Neem contact met ons op. Weet u al wat voor gevelreclame u nodig hebt voor uw organisatie? Vraag dan vrijblijven een offerte aan.