Dunkin Donuts Doosletters

Sinds kort is Dunkin Donuts weer terug in Nederland. FriJo Lichtreclame verzorgt alle buitenreclame-uitingen. Op deze pagina ziet u foto’s van de locatie aan de Beethovenstraat in Amsterdam Oud Zuid.

Het logo van Dunkin Donuts bevat felle kleuren die snel opvallen in het straatbeeld van Amsterdam. We hebben daarom gekozen voor subtiele doosletters in combinatie met een lichtbak op de hoek van de gevel. Door de witte omlijning rondom de doosletters komen de letters als het ware los van de gevel. Hierdoor komen de kleuren meer toch hun recht en onderscheiden de letters zich van elkaar.

Doosletters roze Dunkin Donuts

Verlichte menubalk

Naast de ingang bevindt zich een raam met een ronding. Om deze unieke vorm te accentueren hebben wij een menubalk gemaakt die mee vormt met de ronding. De tekst in de menubalk is te veranderen door de rails die de mogelijkheid biedt om de letters te verschuiven. Door deze functie kunt u uw menubalk snel veranderen zonder rigoureuze acties te verrichten. Daarnaast is deze menubalk verlicht waardoor de letters duidelijk naar voren komen.

Inspiratie opdoen? Bekijk onze portfolio pagina’s!
Heeft u vragen? Bel ons of mail en wij geven zo snel mogelijk antwoord op uw vraag!

Doosletters Beethovenstraat verlicht Dunkin Donuts
Doosletters Dunkin Donuts

Doosletters nodig?

We denken graag met u mee over de juiste vorm van reclame. U kunt ook direct vrijblijvend een offerte aanvragen.