Jamin’s Doosletters

Jamin, de nieuwste aanwinst van de Warmoesstraat gelegen in Amsterdam. Ze hebben verschillende snoepwinkels door het hele land. Om in de sfeer van de winkel te blijven hebben wij een uniek ontwerp bedacht in de vorm van een lolly!

Jamin vroeg ons om een speciaal ontwerp te maken in het thema van de snoepwinkel. Allereerst hebben wij de naam van de winkel in witte doosletters op de gevel geplaatst. Doormiddel van ledverlichting worden de doosletters verlicht. Daarnaast heeft FriJo een uniek ontwerp gemaakt in de vorm van een lolly. Het ronde gedeelte van de lolly bestaat uit een lichtbak die net zoals de doosletters verlicht wordt door ledverlichting. De lichtbak hangt een halve meter van de muur af en wordt op zijn plek gehouden door een aluminium stang. Hierdoor ontstaat een grappig effect en is de lolly duidelijk zichtbaar voor voorbijgangers.

Led verlichting in doosletter als gevelreclame van jamin

Dubbelzijdige lichtbakken

Door de lichtbak dubbelzijdig te maken is het voor iedere voorbijganger duidelijk waar de snoepwinkel zich bevindt. De lichtbak wordt van binnenuit verlicht waardoor het kleurrijke logo goed tot zijn recht komt.

Heeft u vragen? Bel of mail ons en wij geven zo snel mogelijk antwoord op uw vraag!

Wilt u weten wat dit kost?

Bent u geïnteresseerd of wilt u eerst meer informatie over LED verlichting of Doosletters? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Led Lichbtbak van jamin in amsterdam