Doosletters – D-reizen

D-Reizen is één van de grootste reisorganisaties van ons land. Belangrijk voor een bedrijf als D-Reizen is dat elke reclame-uiting exact het zelfde is. Het logo van D-reizen is in een aparte font (lettertype) ontworpen, hier hebben zij voor gekozen om zich te onderscheiden. Tevens zorgt het er voor dat de lichtreclame het maximale effect krijgt, namelijk opvallen in het straat beeld.

Zij hebben hier gekozen voor een doosletter tekst. Deze doosletter tekst is opgebouwd uit verschillende materialen. Er is hier gekozen voor een profiel 5. Een aluminium doosletter waarin de led verlichting wordt gemonteerd. De voorkant van de letters (de acrylaatvoorspiegel) is uitgefreesd van 3mm opaal acrylaatplaat. Vervolgens zijn de kleuren van D-Reizen aangebracht met een hoogwaardige vinyl folie.

De doosletters zijn dicht gemaakt door middel van een elkamet rand. Elkamet is een sierlijst die een verbinding is tussen het aluminium en het acrylaat.

Het is een buigzame sierlijst die is gemaakt van CAB (cellulose Acetobutyrat). De profielen zijn ingelegd met een metalen folie, voor de stabilisatie van de vorm en tegen het krimpen en uitzetten.

Doosletters

Kunnen we u helpen?

Heeft u een vraag of kunnen we u adviseren over doosletters? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.