Doosletter – Radisson Blue

Het Radisson blue op Schiphol-rijk heeft haar lichtreclame al enkele jaren hangen. De lichtreclame is opgebouwd uit meerdere technieken. Zo zijn de teksten: “Radisson en Hotel” doosletter teksten van profiel 4 en is de tekst blue d.m.v een hoogwaardige vinyl folie aangebracht op een lichtbak.

Er is hier gekozen voor profiel 4 omdat de letters een hoogte hebben van meer dan 200cm. Profiel 4 is een doosletter met inwendige verlichting opgebouwd van een aluminium casco en een aluminium rand. De aluminium rand is er om de acrylaat voorspiegel op zijn plaats te houden.

Bij doosletters van deze afmetingen heb je een aluminium rand nodig voor het krimpen en uitzetten van de acrylaat voorspiegel. Een elkamet rand zou bij deze afmetingen niet voldoen. Deze tekst heeft een speciaal effect. Deze tekst is namelijk overdag zwart en ’s avonds als de verlichting aan is wit. Dit effect is gecreëerd d.m.v het aanbrengen van black & white folie op de acrylaat voorspiegel. Een zeer exclusieve folie met een bijzonder mooi effect.

De oorspronkelijke lichtreclame bestond uit profiel 4 met inwendige neon verlichting. Enkele jaren geleden heeft het Radisson Hotel besloten om over te stappen naar led verlichting. De doosletter tekst was van zulk hoge kwaliteit dat na 10 jaar de tekst nog prima in orde was.

Er is toen gekozen om de bestaande neon doosletters te voorzien van led-verlichting. De bestaande neon reclame is toen gedemonteerd waarna in de aluminium doosletter de led verlichting is gemonteerd.

Doosletters verlicht

Kunnen we u helpen?

Heeft u een vraag of kunnen we u adviseren over doosletters of andere vormen van lichtreclame? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.