Neon reclame ombouwen naar LED

Tegenwoordig kiezen steeds meer bedrijven voor duurzaam ondernemen. Verschillende bedrijven en organisaties hebben gekozen om hun neonverlichting te vervangen voor LED-verlichting. Dit scheelt niet alleen in de portemonnee maar ook op het gebied van energiebesparing. Ziekenhuis het AMC is al overgestapt, wanneer kunnen we bij u langskomen?

Bespaar tot 85% energie met LED-verlichting

Een van de eerste lichtreclames werd gemaakt met neonverlichting. Echter verbruikt neonverlichting onnodig veel energie. Gelukkig is er een energiebesparende en goedkopere variant gevonden op het gebied van verlichting, de led reclame. Een led reclamebord bespaard tot wel 85% energie in verhouding met een neon reclamebord.

Om het energieverschil te laten zien tussen neonverlichting en LED-verlichting hebben wij hieronder een korte berekening gemaakt.

Wattage neon: 8.200 watt
Wattage led: 1.200 watt

  • Verbruik Neon verlichting: 8.200 watt 100% 100%
  • Verbruik LED verlichting: 1.200 watt 15% 15%

Een besparing van 7 kW per uur x 10 uur per dag x 0,20 = € 1,40 euro per kW, per uur en per dag. Op jaarbasis is dat een besparing van € 5.110,- euro. Deze berekening laat zien dat LED-verlichting zowel duurzaam als financieel verantwoord is.

Led Reclame, AMC lichtreclame

Waarom FriJo?

Omdat FriJo een innovatief bedrijf is zijn wij altijd opzoek naar trends en nieuwe mogelijkheden om aan ieder zijn wens te kunnen voldoen. Heeft u een bepaald budget? Wij bieden altijd een oplossing met daarbij het gewenste resultaat. Daarnaast bieden wij u altijd de beste kwaliteit en zorgen wij voor professioneel onderhoud na het aanbrengen van de reclame.

Vragen?

Heeft u vragen over reclame met LED of neonverlichting? Bel of mail ons en wij geven zo spoedig mogelijk antwoord op uw vraag!

Geïnteresseerd in LED reclame?

Bent u geïnteresseerd of wilt u eerst meer informatie over LED verlichting? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.