59 jaar ervaring op het gebied van reclame

Sinds 1960 vertaalt FriJo Lichtreclame uw idee tot een creatief en eigentijdse reclame-uiting.
Dit dynamische bedrijf wordt geleid door Bob Pront. Zijn vermogen om persoonlijke ideeën om te zetten in mooie ontwerpen in combinatie met ervaren specialisten zorgen ervoor dat iedere klant een uniek stukje werk geleverd krijgt.

In 59 jaar tijd is FriJo uitgegroeid tot een groot innovatief bedrijf met alle benodigde disciplines onder één dak. Nadat onze tekenaar een persoonlijk ontwerp heeft gemaakt gaan onze ervaren specialisten aan de slag in de fabriek. Doordat al onze medewerkers nauw samenwerken kunnen wij iedere klant een uniek werk leveren. Van lichtreclame tot raambelettering, onze ervaren specialisten maken uw reclame zorgvuldig en van de beste kwaliteit.

Als de door ons aangevraagde vergunningen zijn goedgekeurd komen onze medewerkers de montage uitvoeren. En ook ná de montage keren wij regelmatig terug voor onderhoud en controle.

Op deze manier houden wij onze klanten tevreden en waarborgen wij de kwaliteit van ons werk.

Wij zorgen dat u opvalt!

Keurmerk en veilig werken

FriJo lichtreklame is al jaren aangesloten bij de twee belangrijkste keurmerken in de lichtreclame branche. SI’BON en VCA.

Wat is SI’BON?

SI’BON is het keurmerk voor signbedrijven. Dit keurmerk is er voor de klant, om zekerheid te verkrijgen bij het maken van een goede keuze voor een product of dienst. SI’BON certificeert het betere signbedrijf. Hierdoor is het voor de klant gemakkelijk een kwalitatief goed signbedrijf te herkennen.

Wat is VCA?

Een belangrijk punt voor FriJo is het veilig en maatschappelijk bewust ondernemen. Steeds vaker wordt op locaties het VCA certificaat verplicht gesteld. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger en bewuster te werken en aantal ongelukken te verminderen.

Geïnteresseerd in lichtreclame voor uw organisatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden van lichtreclame en buitenreclame voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via:

Met gepaste trots durven wij te beweren dat wij iets kunnen toevoegen aan uw product, bedrijf of dienst. Wij zorgen dat uw idee met de juiste lichtreclame zichtbaar is. Ook in het donker.