Neonreclame springt eruit!

Neon is een gasvorm dat tot ontlading wordt gebracht in een glazen vacuümbuis. Sinds de uitvinding 100 jaar geleden, is het buigen van de neonbuis nog steeds een ambachtelijk proces. De kwaliteit van de glasblazer bepaalt de kwaliteit van de neonlamp, en wij werken met de beste.

Neon kan onder andere worden ingezet als verlichting van doosletters. Hiermee maken wij uw ontwerp tot een uniek neon logo. Zonder beschermende voorpanelen wordt het vooral inpandig toegepast of achter glas, dit vanwege de breekbaarheid van de buis. FriJo levert neonletters en neonlogo’s die zijn uitgevoerd volgens het suspensiesysteem. Deze hoogstaande techniek geeft een heldere en egale lichtuitstraling. Daarnaast garandeert het een langere levensduur en een lager energiegebruik. Interesse in een gepersonaliseerd neon logo? Neem gerust contact met ons op!

Waarom neon lichtreclame?

Wilt u opvallen? Neonreclame is een uitstekende oplossing. Neonverlichting is subtiel en zorgt voor een sfeervolle verlichting. Daarnaast biedt neonreclame veel mogelijkheden voor zowel vormgeving als kleur. Heeft u bepaalde wensen? Wij maken persoonlijk en uniek neon naar wens!

Wij maken neon logo’s in de volgende vormen:

  • Het gehele alfabet.
  • Alle denkbare cijfers.
  • Rond, vierkant, rechthoekig of uw eigen ontwerp.

Bent u benieuwd naar onze projecten op het gebied van neon logo’s en of neonverlichting? Bekijk hier onze onderstaande projecten.

Gemeentelijke vergunningen

In sommige gemeenten is het verplicht om een vergunning aan te vragen voor gevel/ neonreclame. Wij nemen dit traject graag voor u uit handen. Door onze jarenlange ervaring weten wij de wegen te bewandelen in het bureaucratische doolhof. Nadat wij alle benodigde vergunningen hebben aangevraagd kunnen onze monteurs aan de slag met het monteren van de lichtreclame. Meer informatie over gevelreclame? Klik hier voor gevelreclame.

Al meer dan 58 jaar zijn wij specialist in het produceren van lichtreclame. Neonreclame is sinds 2015 steeds populairder geworden. Het is één van de producten waar we ons mede op hebben gespecialiseerd. Onze neonreclame maken het verschil door:

Neon reclame flikkerend

Bedankt voor uw interesse in Neon reclame. U kunt eenvoudig een prijsindicatie aanvragen.
Heeft u vragen? Bel dan even, dat gaat sneller.

✓ Kwalitatief van onze hoogstaande materialen

✓ De beste glazenblazers

✓ Zowel letters en cijfers als logo’s

✓ De duurzaamheid van onze neonbuizen

✓ Uitgebreide service en garanties

✓ Wij werken via het suspensiesyteem

✓ De heldere en egale lichtuitstraling van onze neon

Wij denken graag met u mee. Heeft u een budget? Samen zorgen wij ervoor dat er een product naar wens wordt gemaakt!

De neonreclame van FriJo