Lichtreclame laat jou opvallen

Wil je jouw onderneming meer zichtbaar maken bij potentiële klanten? Lichtreclame is de ultieme manier jouw merk dag en nacht onder de aandacht te brengen. FriJo helpt jou aan een ontwerp waar je trots op bent. Om zeker te zijn dat jij blij bent met het eindresultaat begeleiden we je bovendien bij iedere stap van het proces. Van ontwerp tot installatie en van vergunning tot onderhoud, FriJo staat voor je klaar!

Creatieve ontwerpers en de nieuwste machines

FriJo is een trots familiebedrijf. We beseffen dat jouw reclame ook onze reclame is en gaan daarom tot het uiterste om de meest effectieve lichtreclame voor jouw merk te realiseren.
Om zeker te stellen dat jouw lichtreclame je zoveel mogelijk oplevert werken we met creatieve ontwerpers en de nieuwste machines. Hierdoor zijn de mogelijkheden om aandacht te trekken eindeloos en weet je zeker dat je een duurzaam eindproduct ontvangt.

Lichtreclame Neon tijger restaurant Tiger mama Utrecht

Kies je ontwerp

Bij FriJo gaan we vrijblijvend met je in gesprek om je aan een ontwerp te helpen dat maximaal effect heeft in jouw unieke omgeving. Hierbij houden we rekening met de uitstraling van je merk en het gezichtsveld van voorbijgangers.

Onderstaand vind je de voordelen van de twee populairste uitvoeringen, waarvoor we een ontwerp kunnen opstellen.

Een sterke lichtbak voor uw bedrijf?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of vraag eenvoudig een offerte aan.

Een sterke lichtbak voor uw bedrijf?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of vraag eenvoudig een offerte aan.

Lichtreclame door middel van lichtbak
Lichtbak Luciens Amsterdam Pancakes

Doosletters

Doosletters bieden grenzeloze mogelijkheden met betrekking tot het design. Ieder merk dat een unieke uitstraling wil creëren, kiest daarom voor deze variant. De investering van doosletters is hoger dan die van lichtbakken, maar resulteert in het algemeen ook in meer rendement. Bekijk onze projectpagina voor voorbeelden van unieke ontwerpen.

Waarom doosletters?

✓  Grenzeloze designmogelijkheden

✓  Maximale aandacht

✓  Complete aansluiting op merk

 

Lichtbakken

De populariteit van lichtbakken is te danken aan de uitzonderlijke effectiviteit. Er is geen grens aan de afmetingen van een lichtbak en de investering is opvallend laag. Merken die verwachten dat hun logo op korte termijn wordt vervangen, geven de voorkeur aan lichtbakken omdat voor het nieuwe logo alleen de voorste plaat vervangen hoeft te worden.

Waarom lichtbakken?

✓ Lage aanschafwaarde

✓ Gemakkelijk in onderhoud

✓ Herbruikbaar

 

lichtreclame doosletters letter c op dak afstand

Ben je net gestart met het onderzoeken van de mogelijkheden met betrekking tot lichtreclame? Je zult er snel achter komen dat de mogelijkheden eindeloos zijn. We inspireren je graag met enkele minder bekende varianten van lichtreclame. Jimmy Jacobs

Lichtreclame voor binnen

Sinds de opkomst van LED-verlichting kiezen steeds meer bedrijven en winkels voor lichtreclame binnen hun pand.

Lichtreclame voor Van Moof

Ieder denkbare vorm

Dankzij onze nieuwste machines kunnen we lichtreclame letterlijk in ieder denkbare vorm aanleveren.

Lichtbak rond groen avocadoshow

Iedere hoogte

Twijfel je of jouw pand te hoog is voor lichtreclame? Bij FriJo worden we graag uitgedaagd!

Grote lichtbak op hoogte met kraan

Waarom lichtreclame van FriJo?

Snelle productie

In tegenstelling tot veel andere aanbieders van lichtreclame beschikken we bij FriJo over onze eigen fabriek. In deze fabriek maakt ons gedreven team gebruik van de nieuwste machines, die in ons eigen beheer zijn. Hierdoor kunnen we sneller leveren dan de meeste andere aanbieders.

Volledige ontzorging

Bij FriJo sturen we onze klanten niet van het kastje naar de muur. We helpen met het ontwerp, het berekenen van de constructie, het verkrijgen van je vergunning van de gemeente tot en met de montage en het onderhoud. We zijn altijd bereikbaar voor al je vragen.

Duurzaamheid

Bij FriJo gebruiken we dikker materiaal dan andere aanbieders van lichtreclame. Hierdoor gaat jouw lichtreclame langer mee en dat scheelt in je portemonnee. Bovendien bieden we duurzame keuzemogelijkheden, zoals led-verlichting, waarmee je de ecologische voetafdruk van jouw lichtreclame kunt verkleinen.

Innovatief

Bij FriJo worden we blij van ontwerpen die opvallen. We gaan daarom graag buiten de gebaande paden om onderscheidende lichtreclame te realiseren. Ons team heeft de beschikking tot de allernieuwste machines om deze ontwerpen ook daadwerkelijk tot leven te brengen. Heb jij zelf een idee voor een nog nooit vertoond ontwerp? Neem direct contact met ons op.

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Wij zijn een sterk en trots Nederlands familiebedrijf met meer dan zestig jaar ervaring. We weten daarom precies welke details bijdragen aan een grotere impact voor jouw merk. Lees hier meer over FriJo.

Menu bord buiten voor Pesca

Vragen?

Heeft u vragen over onze lichtbakken? Geef ons een belletje of mail en wij geven zo spoedig mogelijk antwoord op uw vraag!

Bekijk projecten van FriJo

Veelgestelde vragen

Wat is led (licht)reclame?

LED (licht) reclame maakt gebruik van LED-verlichting als lichtbron. De LED (licht) reclame heeft daarom als voordelen dat het energieverbruik laag is en de levensduur lang. Op deze pagina vind je meer informatie: LED-reclame

Wat is neon lichtreclame?

Neon lichtreclame maakt gebruik van neonverlichting. De neon lichtreclame heeft daarom als voordeel dat een unieke gloed om de lichtreclame gecreëerd kan worden, die jouw ontwerp bij nog meer voorbijgangers onder de aandacht brengen. Op deze pagina vind je meer informatie: Neon reclame.

Is mijn gevel geschikt voor lichtreclame?

Bij FriJo hebben we ervaring met het plaatsen van lichtreclame op de meest uiteenlopende gevels. Neem contact met ons op voor een ontwerp dat perfect aansluit op jouw unieke gevel. Mogelijk heb je voor het plaatsen van lichtreclame op je gevel een vergunning nodig. We helpen je graag met de aanvraag van die vergunning.

Wat zijn lichtreclame letters?

Lichtreclame letters zijn ook wel bekend als doosletters. Op deze pagina vind je meer informatie: Doosletters of freesletters.

Wat zijn lichtreclame borden?

Lichtreclame borden zijn ook wel bekend als lichtbakken. Op deze pagina vind je meer informatie: Lichtbakken.