Lichtbakken van superieure kwaliteit

De lichtbak is een goede keuze als u wilt opvallen bij uw doelgroep. De bakken kunnen zowel op de grond, tegen de gevel als op het dak geplaatst worden. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over wind of regenschade. Mede dankzij onze ervaren medewerkers en onderhoudsarme constructies zult u geen moeilijkheden ondervinden op het gebied van schade.

Wij staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Omdat wij al 59 jaar in de lichtbakken werken, kunnen wij bedrijven als Suitsupply, Dunkin Donuts, Hard Rock Café en de Jamin als onze vaste klanten rekenen. Omdat wij uw lichtbak in onze eigen fabriek maken, heeft u gegarandeerd de beste materialen, de meest stevige constructie en een snelle levering. Vraag eenvoudig een offerte aan.

Gevelverlichting en lichtreclame

Lichtbakken kunnen gemaakt worden in alle vormen en maten. U kunt kiezen uit zowel rechte als gebolde lichtbakken, enkelzijdig of dubbelzijdig en met of zonder reliëf. Wij kunnen uw tekst en of logo op verschillende manieren zichtbaar maken. U kunt ervoor kiezen om een acrylplaat te laten bedrukken of om de tekst plakken met hoogwaardige vinylfolie. Tevens kunt u ervoor kiezen om de tekst en of logo uit te laten frezen zodat er een reliëf ontstaat in de lichtbak. Het casco kan onder anderen gemaakt worden van aluminium, acrylaat of staal. Kortom, genoeg mogelijkheden!

Lichtbak tegen rond raam in amsterdam

Duurzame reclame verlichting

Lichtbakken kunnen op verschillende manieren worden verlicht. Zo kan men bijvoorbeeld gebruik maken van TL-verlichting of energiezuinige LED verlichting. Naast de energiebesparende functie is LED verlichting een stuk goedkoper. Wij denken mee met het milieu en bieden daarom de mogelijkheid om uw bestaande lichtbak om te bouwen naar een bak met LED verlichting. Naast gewone LEDverlichting kunt u kiezen RGB-LEDverlichting. Hierdoor kunt u uw lichtbak van kleur laten verwisselen.

De voordelen van LEDverlichting zijn:
– Geen kans op glasbreuk.
– 75% energiezuiniger.
– 50.000 branduren.
– Bij uitval van led is niet direct de hele lichtbak onverlicht.

Meer informatie? Lees hier meer over onze ledverlichting.

Wat maakt lichtreclame van FriJo uniek?

FriJo is al 59 jaar specialist op het gebied van produceren van lichtreclame. Door jarenlange ervaring en het streven naar innovatie onderscheiden wij ons van andere bedrijven. De lichtbak is één van de meest gebruikte reclamevormen en daarmee het product waar we ons mede op hebben gespecialiseerd. Onze lichtbakken maken het verschil door:

✓  Kwalitatief hoogstaande materialen.
✓  De duurzaamheid van onze lichtbakken.
✓  Uitgebreide service en goede aftersales.
✓  Energiebesparende opties.
✓  Hoogste hoeveelheid branduren in de markt.

Wij denken graag met u mee. Heeft u een budget? Samen zorgen wij ervoor dat er een product naar wens wordt gemaakt!

Lichtbak tegen rond raam in amsterdam

Poedercoaten

Wij gaan voor het beste resultaat. Daarom krijgen al onze producten een poedercoat die wordt uitgehard in onze moffeloven. Het poeder coaten gebeurt door onze producten te voorzien van gemalen plastic deeltjes. Door het product in een oven te doen van 180 graden Celsius smelten de plastic deeltjes en wordt er een egale laag gecreëerd. De coating blijft echter niet vanzelf op het product zitten. Door het product te aarden krijgt het een elektrische lading. Hierdoor wordt de plastic laag als een magneet aangetrokken tot het product. Doordat de laag er als ware ‘ingebrand’ wordt is deze vele malen sterker dan wanneer de kleur erop gespoten wordt.

Gemeentelijke vergunningen voor gevelverlichting

In sommige gemeenten is het verplicht een vergunning aan te vragen voor gevelreclame. Wij nemen dit traject graag voor u uit handen. Door onze jarenlange ervaring weten wij de wegen te bewandelen in het bureaucratische doolhof. Nadat wij alle benodigde vergunningen hebben aangevraagd kunnen we aan de slag met het monteren van de lichtbakken. Meer informatie over gevelreclame? Klik hier voor gevelreclame.

Onderhoud van een lichtbak

Het is van belang om uw lichtbak preventief te onderhouden. Om de kwaliteit te waarborgen komen wij eens per jaar langs om de lichtbak onderhanden te nemen en te voorzien van een grondige onderhoudsbeurt. De lichtbak wordt in- en uitwendig goed gereinigd. Daarnaast controleren we de elektrische onderdelen op storingen. Meer informatie? Klik hier voor onze service en onderhoud.

Ook opvallen?

Lichtbakken zijn zeer opvallend en kunnen door de grote lichtuitstraling ook een beveiligingsfunctie hebben. Als u wilt kunnen wij middels een block-out folie ook alleen de letters laten oplichten.

Neem voor meer mogelijkheden gerust contact op, of vraag direct een passende offerte aan.

Lichtreclame door middel van lichtbak
Lichtbak reclame Wok to Walk Rotterdam

De lichtbakken van FriJo

Vragen?

Heeft u vragen over onze lichtbakken? Geef ons een belletje of mail en wij geven zo spoedig mogelijk antwoord op uw vraag!