Lichtbakken van superieure kwaliteit

De lichtbak is een goede keuze als u wilt opvallen bij uw doelgroep. De bakken kunnen zowel op de grond, tegen de gevel als op het dak geplaatst worden. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over wind of regenschade. Mede dankzij onze ervaren medewerkers en onderhoudsarme constructies zult u geen moeilijkheden ondervinden op het gebied van schade.

Wij staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Omdat wij uw lichtbak in onze eigen fabriek maken, heeft u gegarandeerd de beste materialen, de meest stevige constructie en een snelle levering. Vraag eenvoudig een offerte aan.

Gevelverlichting en lichtreclame

Lichtbakken kunnen gemaakt worden in alle vormen en maten. U kunt kiezen uit zowel rechte als gebolde lichtbakken, enkelzijdig of dubbelzijdig en met of zonder reliëf. Wij kunnen uw tekst en of logo op verschillende manieren zichtbaar maken. U kunt ervoor kiezen om een acrylplaat te laten bedrukken of om de tekst plakken met hoogwaardige vinylfolie. Tevens kunt u ervoor kiezen om de tekst en of logo uit te laten frezen zodat er een reliëf ontstaat in de lichtbak. Het casco kan onder anderen gemaakt worden van aluminium, acrylaat of staal. Kortom, genoeg mogelijkheden!

Lichtbak Amsterdam voor the bronc in zwart kleiner

Duurzame reclame verlichting

Lichtbakken kunnen op verschillende manieren worden verlicht. Zo kan men bijvoorbeeld gebruik maken van TL-verlichting of energiezuinige LED verlichting. Naast de energiebesparende functie is LED verlichting een stuk goedkoper. Wij denken mee met het milieu en bieden daarom de mogelijkheid om uw bestaande lichtbak om te bouwen naar een bak met LED verlichting. Zie hier de vele mogelijkheden van LED reclame.

De voordelen van LED verlichting zijn:
Geen kans op glasbreuk, 75% energiezuiniger, 50.000 branduren en enorm praktisch: Bij uitval van LED is niet direct de hele lichtbak onverlicht.

Een sterke lichtbak voor uw bedrijf?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of vraag eenvoudig een offerte aan.

Een sterke lichtbak voor uw bedrijf?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of vraag eenvoudig een offerte aan.

Lichtreclame door middel van lichtbak
Lichtreclame door middel van lichtbak

Wat maakt lichtreclame van FriJo uniek?

FriJo is al 60 jaar specialist op het gebied van produceren van lichtreclame. Door jarenlange ervaring en het streven naar innovatie onderscheiden wij ons van andere bedrijven. De lichtbak is één van de meest gebruikte reclamevormen en daarmee het product waar we ons mede op hebben gespecialiseerd. Onze lichtbakken maken het verschil door:

✓  Hoogste hoeveelheid branduren in de markt

✓  De duurzaamheid van onze lichtbakken

✓  Uitgebreide service en goede aftersales

✓  Energiebesparende opties

Poedercoaten

Wij gaan voor het beste resultaat, daarom krijgen al onze producten een poedercoating die wordt uitgehard in onze moffeloven.

Coating is vele malen sterker dan verf die gespoten wordt. Door het product elektrische te laden en met 180 graden te verhitten, worden er als het waren plastic deeltjes ‘ingebrand’ en vormt zich een egale laag. 

 

Onderhoud van een lichtbak

Het is van belang om uw lichtbak preventief te onderhouden. Om de kwaliteit te waarborgen komen wij eens per jaar langs om de lichtbak van een grondige onderhoudsbeurt te voorzien: De lichtbak wordt in- en uitwendig goed gereinigd en we controleren de elektrische onderdelen op storingen. 

 

Een greep uit FriJo’s lichtbakken

Lichtbak Luciens Amsterdam Pancakes
Lichtbak amsterdam ashoka
Lichtbak rood met wit race planet

 

Vragen?

Heeft u vragen over onze lichtbakken? Geef ons een belletje of mail en wij geven zo spoedig mogelijk antwoord op uw vraag!