LED reclame kent veel voordelen

✔ LED lampen zijn energiezuinig
Vergeleken bij gloei- en halogeenlampen besparen LED lampen al snel 80 tot 90% energie.

✔ LED verlichting gaat langer mee
De verwachte levensduur van LED lampen is vele malen langer dan van de ‘gebruikelijke’ verlichting.

✔ Een LED lamp wordt niet heet
Gloei en halogeenlampen worden sneller heet dan LED lampen. Een LED lamp zet zijn energie om in licht in plaats van warmte.

De mogelijkheden van LED verlichting is oneindig

Door de flexibele opties voor het inbouwen van LED zijn de mogelijkheden enorm groot. Niet alleen kunnen de LED modules eenvoudig ingebouwd worden in doosletters, maar kunnen ze ook worden ingegoten in dunne freesletters van kunststof. Hierdoor kunnen wij vrijwel iedere denkbare vorm naar wens maken.
Als u een reclamebord met LED verlichting wenst, dan kunnen wij deze geheel op maat verzorgen. Wij leveren en monteren daarnaast uw LED reclame op ieder gewenste locatie, zelfs op 75 meter hoogte.

led reclamebord verlichting pesca amsterdam

LED verlichting in alle kleuren!

Tot een aantal jaar geleden werd er alleen gebruik gemaakt van witte LED verlichting. Sins enkele jaren is het mogelijk om iedere gewenste kleur in LED verlichting uit te voeren. Door middel van het RGB-kleurensysteem (rood, geel en blauw als basis), maken wij uw ontwerp uniek.

Waarom FriJo Lichtreklame?

Onze klanten hebben niet alleen voor FriJo Lichtreklame gekozen vanwege de goede technische specificaties van de producten, maar ook door de concurrerende prijzen en de snelle levering omdat wij in in onze eigen fabriek produceren. We hebben al bijna 60 jaar ervaring op het gebied van lichtreclame met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. Kom een keer langs in onze showroom voor inspiratie en zie onze andere producten zoals neon reclame,  lichtbakken  en  doosletters.

led reclamebord verlichting pesca amsterdam

Meer over LED verlichting?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van LED verlichting? Neem gerust contact met ons op per telefoon of via een vrijblijvende offerteaanvraag.

Meer over LED verlichting?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van LED verlichting? Neem gerust contact met ons op per telefoon of via een vrijblijvende offerteaanvraag.

✔ LED reclame bespaart u geld.
Door het lage stroomverbruik en de lange levensduur van LED verlichting is het mogelijk om een energie-investeringsaftrek (EIA) te krijgen op uw belasting. Gemiddeld kunt u met EIA zo een 13,5% belastingvoordeel op doen. Met deze regeling stimuleert het ministerie van Economische Zaken duurzaam ondernemen.

✔ LED lampen bedienen
De innovaties van LED lampen houden voorlopig nog niet op. Het is nu mogelijk om LED lampen op afstand te bedienen.

Vragen?

Heeft u vragen over onze LED verlichting? Geef ons een belletje of mail en wij geven zo spoedig mogelijk antwoord op uw vraag!

Van buitenreclame tot interieur decoratie

LED scherm mondkapjes plicht pont amsterdam
Menu bord buiten voor Pesca

Bekijk projecten van FriJo

LED, wat is het eigenlijk?

LED staat voor Light Emitting Diode. LED is een elektronische component, een halfgeleidercomponent die licht uitzendt als er een elektrische stroom in de doorlaatrichting doorheen wordt gestuurd. De technologie van LED heeft de laatste jaren behoorlijke stappen gemaakt in de ontwikkeling. De nieuwste led modules hebben tegenwoordig al 50.000 branduren. Dat is als je de LED modules volgens voorschriften gebruikt. Dat houdt in dat led minimaal 6 van de 24 uur uitstaat. Deze periode heeft led nodig om af te koelen. Alhoewel LED niet warm wordt moet deze toch gekoeld worden. Dat houdt ook in dat de led zijn warmte goed kwijt kan als deze brand. Wij zorgen er voor dat de LED modules die wij in onze lichtbakken plaatsen genoeg koeling krijgen d.m.v. ventilatie gaten in de lichtbakken.  Wij raden dan ook altijd aan om bij een lichtbak met LED een tijdsklok of schemerschakelaar te nemen, deze zorgen er voor dat je niet zelf de letters steeds aan en uit moet zetten.

Hieronder een overzicht van lichtopbrengst per watt vermogen van LED ten opzichten van andere soorten lichtbronnen.
▪ De gloeilamp: 12 tot 15 lumen per watt
▪ De halogeenspot: ca. 20 lumen per watt
▪ Een moderne spaarlamp (15 W): 55-60 lumen per watt
▪ TL-buizen: ca. 100 lumen per watt
▪ LED: 120 lumen per watt
▪ Natriumlampen (straatverlichting): 120-200 lumen per watt.

 

Gekwalificeerd signbedrijf

Wellicht ten overvloede vermelden wij, dat FriJo Lichtreklame een VCA* certificering heeft en aangesloten is bij de organisatie voor binnen en buitenreclame “SIBON” als Erkend Signmaker.

 

Wat is SI’BON

SI’BON is het keurmerk voor signbedrijven. Dit keurmerk is er voor de klant, om zekerheid te verkrijgen bij het maken van een goede keuze voor een product of dienst. SI’BON certificeert het betere signbedrijf. Hierdoor is het voor de klant gemakkelijk een kwalitatief goed signbedrijf te herkennen. Klik hier om naar de website van Si’bon te gaan.

 

Wat is VCA?

Een belangrijk punt voor FriJo is het veilig en maatschappelijk bewust ondernemen. Steeds vaker wordt op locaties het VCA certificaat verplicht gesteld. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger en bewuster te werken en aantal ongelukken te verminderen. Klik hier om naar de website van VCA te gaan.

 

VEELGESTELDE VRAGEN

 

Waarom brandt mijn gevelreclame minder helder met koud weer?

Neonreclamebuizen en TL-buizen zijn gevoeliger voor kou. Het gevolg is opstart problemen waardoor uw lichtreclame minder helder brand. Het is natuurlijk ook mogelijk dat de neonbuizen verouderd zijn of het neongas is uitgewerkt. Neonrevisie kan dan een optie zijn. LED verlichting heeft geen last van de kou. LED verlichting presteert juist heel goed in koude omstandigheden.

 

Hoe zit het met onderhoud van gevel- en lichtreclame?

Slecht onderhouden, vuile of defecte reclame-uitingen doen een grote afbreuk aan uw bedrijfsuitstraling. Goed onderhouden buitenreclame is tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf. Ons advies; laat minimaal éénmaal per jaar een servicebeurt uitvoeren en voorkom hoge reparatie- of vervangingskosten.

 

Kan ik bij FriJo Lichtreklame een onderhoudscontract afsluiten voor onderhoud van onze lichtreclame?

Uiteraard bieden wij onderhoudscontracten aan. Onze specialisten komen één keer per jaar langs voor een onderhoudsbeurt. Wij zullen dan o.a. uw reclame reinigen aan de binnen- en buitenzijde, controle van de elektrische installatie (transformator, draadstoringen en overige storingen). Dit wordt op basis van nacalculatie verholpen en doorberekend.

 

Vragen?

Heeft u vragen over onze LED verlichting? Bel of stuur ons een e-mail en wij geven zo spoedig mogelijk antwoord op uw vraag.