Frijo Lichtreklame is sinds de zomer van 2016 ook gevestigd in Rotterdam. Hier nemen we deel aan een uniek concept Hospitality Factory genaamd.  Hospitality Factory is een permanente beurs op het gebied van luxe styling voor de totale gastvrijheidssector. Maar wilt u als particulier ideeën en inspiratie op doen voor uw woning dan bent u hier ook van harte welkom! Zo hoeft u als ondernemer of particulier niet meer verschillende locaties af te gaan maar treft u bij Hospitality Factory alles onder een dak aan.

De Hospitality Factory biedt 3.500 m2 aan exclusieve stijl ideeën en design. Hier vindt u de laatste trends en nieuwste snufjes op het gebied van gastvrijheid, inrichting en woon- en werkdecoratie. In de diverse showrooms kunt u uw wensen laten vertalen door experts.  Zij geven u graag een passend advies voor een stijlvolle inrichting.

Partners Hospitality Factory

Bij Marretti Lighting helpen de lichtadviseurs u graag om uw wensen en behoeftes om te zetten naar een lichtconcept dat past bij uw budget. Door een op maat gemaakt lichtplan met originele ontwerpen zorgen zij ervoor dat uw onderneming zich onderscheidt op het gebied van beleving en sfeer.

Logo Horeca adviesbureau.nl

Het Horecaadviesbureau.nl helpt u graag bij het opstarten van uw nieuwe horecazaak. Ook kunnen zij heel waardevol zijn in het uitbrengen van advies over bepaalde zaken in uw huidige horecaonderneming.

 

M&A Systems  is leverancier van grootkeukentechniek met professionele keukeninrichting.  Zij adviseren u graag en denken mee over flexibele en functionele oplossingen voor uw horeca keuken.

Voor uw interieur kunt u terecht bij Kroeze interieur. Zij staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Zij helpen u graag met het ontwerpen van het perfecte interieur. Kroeze interieur ontwerpt en maakt alles zelf en dat maakt ze uniek.

Op zoek naar feestverlichting of kerstdecoratie? Avontuur zet graag uw project voor u in de spotlights.

Stone Company biedt maatwerk op het gebied van design en exclusief sanitair. Zij zullen u laten verbazen hoe zij uw ruimtes op een verassende en luxe wijze kunnen aankleden. Stone Company biedt comfort en maatwerk op het hoogste niveau.

Daphnecommunicatie helpt u zichtbaar en vindbaar te worden online.

Concepts of Living biedt totaalconcepten met een goede balans tussen architectuur en interieur. Zowel voor de zakelijke als particuliere markt.  Hun binnenhuisarchitect en ontwerper Richard Pierot ontwerpt graag voor u een stijlvol interieur of exterieur.