Gevelreclame maakt u zichtbaar!

Bij gevelreclame gaat het allemaal om herkenbaarheid en zichtbaarheid. Laat uw huisstijl en visie door ons vertalen naar een passende uiting op de gevel van uw pand. Zo bent u herkenbaar voor uw huidige en toekomstige relaties. Met een mooie unieke gevelreclame kunt u een onvergetelijke indruk maken.

Waarom u uw gevelreclame het beste door ons kan laten maken? Wij hebben een eigen fabriek in Amsterdam en staan daarom garant voor de kwaliteit die wij leveren. Wij maken al gevelreclame sinds 1960, van neon tot doosletters en van de bakker om de hoek tot het Sheraton en de SNS bank.

Wat heeft u in gedachten voor uw gevelreclame?

Gaat uw voorkeur uit naar verlichte of onverlichte gevelreclame? Of denkt u aan een mooi vormgegeven bord of een spandoek in frame, er zijn legio keuzes voor uw gevel!

Onverlichte gevelreclame

Onverlichte letters kunnen wij voor u maken op verschillende manieren en materialen. Ze kunnen geleverd worden in elk gewenste ral kleur. De letters kunnen direct op de gevel gemonteerd worden of d.m.v. afstandhouders. Hierdoor wordt er diepte gecreëerd en geeft het de gevelreclame een chiquere uitstraling.

Verlichte gevelreclame

Voor een betere zichtbaarheid ‘s nachts en een nog grotere impact kunnen wij letters verlichten. Verlichte gevelreclame kunnen we aanbieden in verschillende vormen.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag eenvoudig en snel een offerte aan. Wij zullen u binnen 48 uur beantwoorden. Wilt u het sneller? Bel dan even (telefoonnummer)

Reclame voor gevel Dressed 2 Kill winkel amsterdam
neon gevelreclame verlicht Max Brown hotel amsterdam
Gevelreclame doosletters onverlicht gevel van Bluewater

De mogelijkheden voor gevelreclame:

Lichtbakken

Wij maken in onze eigen werkplaats zowel rechte als gebolde lichtbakken, enkelzijdig of dubbelzijdig en met of zonder reliëf. Bij grote formaten kiezen we voor een doeklichtbak. Dit omdat grote lichtbakken gevoeliger zijn voor weersinvloeden.

Meer over lichtbakken…

Neonreclame

Als het gaat om helderheid, betrouwbaarheid, levensduur, toepasbaarheid en zichtbaarheid staat neon verlichting nog steeds op de eerste plaats. Neon kan o.a. worden ingezet als verlichting van doosletters. Zonder voorpanelen wordt het vooral binnen toegepast. Wij leveren neon dat is uitgevoerd volgens het suspensiesysteem. Deze techniek zorgt voor een langere levensduur en een heldere, krachtige en egale lichtuitstraling. Neon is in diverse kleuren te verkrijgen.

Meer over neon…

LED verlichting

LED verlichting is zuinig in verbruik (gelijkwaardig aan een spaarlamp) en heeft een lange levensduur. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Naast dat de led verlichting ingebouwd kan worden in een doosletter, is het ook mogelijk dat deze wordt ingegoten in een dunne freesletter van kunststof. Deze kunnen waterdicht worden uitgevoerd zodat hij gebruikt kan worden voor binnen en buiten.

Meer over LED verlichting…

Doosletters

Een doosletter is een afzonderlijke letter of een logo dat tegen een muur, gevel of raam geplaatst kan worden. Doosletters kunnen van binnenuit verlicht worden, van voren met een spotlicht, of indirect door de muur erachter te verlichten.

Meer over doosletters…

Wij maken graag vrijblijvend een ontwerp voor u!

In onze ontwerpstudio vervaardigen wij uw huisstijl en visie naar een digitale tekening zodat de gevelreclame visueel voor u wordt. We gebruiken hiervoor foto’s van uw pand, zodat de tekening een reëel beeld geeft. In overleg met u maken we uiteindelijk een definitief ontwerp om zo de meest optimale uitstraling van uw pand te genereren. Hierdoor komt u als klant niet meer voor verassingen te staan.

Wij helpen u graag met de aanvraag van de vergunning.

Doordat u door het plaatsen van de gevelreclame de buitenzijde van uw pand verandert is het van belang een vergunning aan te vragen. Wij helpen u hier graag bij. Door jarenlange ervaring weten wij de juiste wegen te bewandelen binnen de verschillende gemeentes.

Waarom zijn wij de juiste keuze?

Wij hebben alle expertise in huis om voor u een kwalitatief en duurzame product te realiseren. Doordat wij beschikken over vakkundige mensen, en de studio, werkplaats en montage in eigen beheer hebben kunnen we snel inspringen op de wensen en behoeftes van u als klant. We maken alleen gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen. Uw reclame is namelijk onze reclame!

Afhankelijk van uw pand, locatie, gewenste uitstraling en budget kan een bepaalde gevelreclame meer of minder geschikt zijn voor uw bedrijf. Ons team adviseert u graag vrijblijvend.