Snel regelen? Vraag direct een offerte aan 010 – 310 50 40

Professionele gevelreclame in Rotterdam e.o.

Gevelreclame moet gezien worden. En mág ook gezien worden wanneer het door een vakkundig bedrijf is gemaakt. FriJo Lichtreclame is sinds 1960 specialist in alle aspecten van gevelreclame en aanverwante reclame uitingen als lichtbakken, LED reclame, neon reclame, raambelettering, doosletters maar ook bewegwijzering, reclamepanelen en bestickering. Met de grootste zorg helpen wij u bij het uitdenken en realiseren van uw reclame-uiting. Wij werken alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen en vakmensen. Uw reclame is namelijk tevens onze reclame. Zo hebben wij al honderden gevels, ramen, borden en auto’s voorzien van opvallende en duurzame lichtreclame of andere reclameboodschappen. Kijk voor een overzicht in ons portfolio.

Lichtreclame Rotterdam. Frijo Logo
gevelreclame met lichtbakken en lichtreclame

Van uniek neon tot LED lichtbakken.

Op onze site vindt u allerlei vormen van gevelreclame die wij kunnen leveren. Ook vindt u een grote hoeveelheid voorbeelden van lichtreclame uitingen die wij in het recente verleden hebben gemaakt voor allerlei soorten klanten. Van eenmanszaak tot multinational.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons of vraag uw offerte aan!

Gevelreclame

Laat in 1 oogopslag zien wat uw kantoor of winkel te bieden heeft en waar u voor staat. Met een verlichtte reclame is uw pand of ingang 24/7 zichtbaar.

Gevelreclame

Promotiematerialen

Uw actie krijgt pas aandacht zodra deze naar buiten wordt gebracht. Kleed uw winkel aan of laat uw actie gelden met full-color geprinte promotiematerialen.

Promotiematerialen

Auto, Scooter & Boot

Uw bedrijfswagens rijden rond. Zorg dan ook dat uw bedrijf wordt gezien. Laat uw bedrijfswagens beletteren met full-color geprinte folie of met een magneet sticker.

Bedrijfswagens beletteren

Bewegwijzering

Elke winkelier of zakenrelatie wilt recht op zijn doel af. Zorg dat uw kantoor of winkel direct de juiste weg wijst naar de parkeerplaats, de juiste afdeling of het toilet.

Bewegwijzering