Naast onze Roland met eco solvent print techniek kunnen wij nu met gepaste trots de Durst flatbed printer toevoegen aan onze machine park. Met de komst van de nieuwe Durst omega printer, kunnen wij onze klanten beter en sneller voorzien in hun behoeftes.

Totaal tegen de trends in van het huidige economische klimaat, ondervonden wij een steeds hoger vraag naar hoogwaardige beelddragers t.b.v. promotie materiaal. Van zowel eindgebruikers als branche genoten.

De Durst Omega uv printer is een hybride printer met een breedte van 1.60 cm en een extreem hoge resolutie van 1.728 dpi en een dropsize van slechts 7 picoliter. Hierdoor print de durst in een kwaliteit dat te vergelijken is met offset kwaliteit.

De Durst print standaard in CMYK. Frijo Lichtreklame heeft het uitgebreid met Light Magenta, Light Cyan, white and grey. De materialen waarop geprint kan worden is zeer divers. Zo print de Durst diverse materialen op rol, zoals papier en verschillende soorten folie, hard foam, soft foam, aluminium, acrylaat, plexiglas, d-bond en verschillende textiel soorten.

Kort gezegd print hij op alle soorten plaat materialen t/m 4cm dikte.

Durst Omega Fladbed printer