Doosletters en Freesletters

Wilt u opvallen en uw eigen ontworpen logo of bedrijfsnaam op de gevel van uw pand? Onze letters worden gemaakt van LED-,  Neon- , of TL verlichting en zullen hierdoor de aandacht van voorbijgangers trekken.

Verlichte gevelletters

Doosletters kunnen op allerlei manieren worden verlicht. Op een elegante manier, met een smalle rand aan de zijkant of opvallend met lichtuitstraling aan alle kanten. Op onze website kunt u verschillende projecten vinden ter inspiratie. Klik hier voor ons portfolio. Al onze doosletters worden ontwerpen en geproduceerd in onze eigen fabriek gelegen in Amsterdam Noord. Doordat wij al onze producten zelf produceren is de kwaliteit hoog en de levertijd zeer kort.

Doosletters logo Dunkin Donuts
Doosletters logo Dunkin Donuts

Waarom doosletters?

Door het hoge contrast met de achtergrond zijn de letters zeer goed leesbaar en is de impact en uitstraling groot. Wij kunnen doosletters zowel afzonderlijk als op een letterframe plaatsen. Natuurlijk zijn er verschillende mogelijkheden.

• Elke denkbare kleur
• Elke denkbare vorm en grootte
• Verschillende soorten verlichting
• Verschillend materialen voor het frame

Heeft u specifieke wensen? Bel of mail gerust en maak een afspraak om een persoonlijk ontwerp te laten maken.

Freesletters

Naast doosletters kunt u ook kiezen voor ‘de platte’ vorm van reclame aan de gevel; de freesletters. Een mooi voorbeeld is de reclame die wij hebben ontworpen voor Kwikfit Goovers. De reclame betreft het logo van Kwikfit en een korte slogan. De letters zijn gemaakt van stevig acrylaat en gemonteerd aan de wand door middel van verlijmde afstandhouders. Door de freesletters niet direct tegen de gevel aan te plaatsen ontstaat er diepte waardoor de letters meer naar voren komen.

Materialen voor freesletters

Freesletters zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo kunt u denken aan:
Acrylaat | Acrylox | Dibond | RVS | Aluminium | PVC | Vikapor

Bij de montage van de freesletters kunt u ervoor kiezen deze direct tegen de wand te plaatsen d.m.v. dubbelzijdige tape of kit. Of u kiest ervoor de letters op verlijmde afstandhouders te plaatsen zodat er meer diepte ontstaat, zoals u bij Kwikfit ziet.

Doos- of freesletters voor uw bedrijf?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of vraag eenvoudig een offerte aan.

Voorbeelden van doosletters en freesletters

Vragen?

Heeft u vragen over onze doosletters & freesletters? Geef ons een belletje of mail en wij geven zo spoedig mogelijk antwoord op uw vraag!