Lichtreclame

Uw pand laten opvallen? Met een lichtreclame is uw kantoorpand of winkel 24/7 goed zichtbaar. Uw bedrijfslogo kan worden geprint op folie en worden geplakt op een op maat gemaakte lichtbak, of we produceren elke letter op zich en we voorzien deze van de juiste verlichting met keuze uit Neon of LED.

Reclame onverlicht

Denk bij onverlichte reclames aan doosletters zonder lichtvoorziening, aan full-color bedrukte panelen of aan raambelettering.

Service en onderhoud

Elke lichtreclame heeft onderhoud nodig, net als uw auto. Het zijn zaken die we uit de drukte vaak vergeten. Zonde, want dit onderhoud verlengt de levensduur van uw reclame aanzienlijk en dat bespaart u geld. U hoeft nergens aan te denken: wij bellen u elk jaar op om een afspraak in te plannen voor onderhoud. Uw reclame wordt van binnen en van buiten gereinigd en dat zorgt voor een verzorgde en vertrouwde uitstraling naar uw klant.

Meer reclame

Naast lichtreclames ontzorgen we u ook graag in andere reclame uitingen. Denk aan het printen van panelen en spandoeken, het produceren van verlichtte en onverlichte bewegwijzeringen en het bestickeren van uw bedrijfswagens.