De succescombinatie voor winkeliers

Wil jij de winkelervaring in jouw zaak verbeteren en tegelijkertijd een veiliger omgeving voor je werknemers creëren? FriJo helpt je dit realiseren met een drietal essentiële producten voor winkeliers: plexiglas, vloerstickers en verwijsborden.

De producten zijn snel leverbaar en eenvoudig te monteren. Met de producten creëer je duidelijkheid voor je bezoekers, waardoor je de winkelervaring verbetert. Tegelijkertijd verhoog je de veiligheid voor klanten, leveranciers en werknemers.

In de uitdagende tijden van het coronavirus (COVID-19), kun je met deze producten bovendien aan de eisen van de overheid voldoen. Ben je benieuwd naar het huidig beleid vanuit het RIVM? Lees hier de richtlijnen voor ‘Verantwoord Winkelen’ van het RIVM. 

Plexiglas

Met plexiglas kun je een transparante en hygiënische beschermlaag tussen de kassière en klanten creëren. Het aanbrengen van deze doorzichtige wand laat zien dat je hygiëne belangrijk vindt. Dit is een geruststellend gevoel voor je medewerkers die vaak honderden mensen per dag spreken. De installatie van het plexiglas heeft een dubbel effect: je werknemer is veilig van de klant en de klant is veilig van je werknemer.

Je kunt ervoor kiezen de wand van plexiglas volledig op de balie aan te laten sluiten of een opening te behouden, waardoor contante betalingen gedaan kunnen worden. In beide gevallen kunnen de medewerkers en de klanten elkaar uitstekend verstaan.

Lichtbak tegen rond raam in amsterdam

De voordelen:

✔  Snel en eenvoudig te plaatsen

  Recyclebaar

  Hygiënisch

  Licht materiaal

Hoe helpt plexiglas tegen verspreiding van het coronavirus?

We mogen met zijn allen dankbaar zijn voor alle medewerkers die het voor ons mogelijk maken om boodschappen te blijven doen. Met plexiglas kun je deze medewerkers extra bescherming bieden. Besmetting via druppeltjes die met hoesten, maar zelfs al met praten in de lucht komen, wordt met een plexiglas wand namelijk voorkomen. De plaatsing van het scherm geeft medewerkers en klanten daarom een prettig gevoel van veiligheid.

 

Vloerstickers

Wanneer je de verwijsborden aanvult met vloerstickers maak je het voor je klanten extreem eenvoudig door je winkel te navigeren. Vloerstickers zijn met name populair om te zorgen dat bezoekers voldoende afstand houden bij het pinnen of het inchecken in een hotel of vliegveld. Met vloerstickers waarborg je de privacy voor je klanten.

Lichtbak tegen rond raam in amsterdam

De voordelen:

✔  Snelle en eenvoudige plaatsing

✔  Professioneel

✔  Privacy verhogend

✔  Inzetbaar voor seizoensgebonden acties (pasen, kerst, moederdag etc.)

Hoe helpen vloerstickers tegen verspreiding van het coronavirus?

Iedereen in Nederland is verplicht anderhalve meter afstand van elkaar te houden. Om je winkel open te houden wordt van jou verwacht dat je er alles aan doet die afstand in je winkel te waarborgen. Veel winkels kiezen ervoor tijdelijk tape op de vloer te plaatsen. Dit is onhygiënisch, oogt onprofessioneel en kan eenvoudig loskomen. Kies voor een professionele en hygiënische oplossing, waarmee je uitstraalt dat je de maatregelen serieus neemt.

 

Verwijsborden

Verwijsborden zijn de meest effectieve keuze om bezoekers in jouw winkel de weg te wijzen: welke boodschappen staan in welk gangpad, waar is de receptie en waar kan ik mijn bestelling plaatsen? Met verwijsborden maak je het antwoord op al deze vragen kraakhelder. Wanneer je bezoekers daarentegen onnodig dwalen of onnodig moeten wachten, gaat de beleving snel achteruit.

Corona verwijsborden

De voordelen:

  Minder vragen aan werknemers

✔  Verhoogd serviceniveau

✔  Diversiteit in bevestigingsmethoden

Hoe helpen verwijsborden tegen verspreiding van het coronavirus?

Om verspreiding van het coronavirus in jouw winkel te voorkomen is het cruciaal dat bezoekers begrijpen wat wel en niet toegestaan is. Verwijsborden kunnen helpen om aan te geven hoeveel mensen de winkel in mogen, hoeveel afstand bezoekers dienen te bewaren en welke andere regels nageleefd dienen te worden.

Snel schakelen?

Wil je de klantervaring en veiligheid snel in jouw winkel verbeteren?

Snel schakelen?

Wil je de klantervaring en veiligheid snel in jouw winkel verbeteren?

sticker corona afstand houden klein
automatische hand sanitiser

Nieuw!

 Automatische handdesinfectie dispenser met display voor aan de wand of op een standaard.

Vragen?

Heeft u vragen over de mogelijkheden? Geef ons een belletje of mail en wij geven zo spoedig mogelijk antwoord op uw vraag!

Ben je op zoek naar meer informatie over de richtlijnen van het RIVM? Lees de veelgestelde vragen op de website van de Rijksoverheid: klik hier.

Hand sanitisers automatisch met verlichting amsterdam

Veelgestelde vragen over plexiglas

 

Hoe dik is het plexiglas?

Het plexiglas is in verschillende diktes te verkrijgen. Hoe dikker het plexiglas, hoe sterker het is. Op de mate van bescherming tegen het coronavirus heeft de dikte echter geen invloed.

Is plexiglas transparant?

Ja, plexiglas is volledig transparant.

Hoe sterk is plexiglas?

Plexiglas is 150 keer sterker dan glas en daardoor nagenoeg onbreekbaar.

Is plexiglas krasvast?

Plexiglas is bestand tegen licht schurende belasting.

In welke maten kan ik het plexiglas verkrijgen?

We kunnen het plexiglas voor je op maat maken, zodat het perfect aansluit op jouw specifieke wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies!

Hoe goed is de verstaanbaarheid door plexiglas?

Deze wand gaat niet ten koste van de wederzijdse verstaanbaarheid.

Is plexiglas recyclebaar?

Ja, plexiglas is recyclebaar.

 

 

Vraag hier een offerte op en krijg binnen één werkdag een reactie.