Contactformulier FriJo Lichtreklame in Rotterdam

Heeft u een vraag of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier of bel direct 010 – 310 50 40.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Waar kunnen we u mee helpen?


Gegevens verkregen via online aanvragen zullen wij zorgvuldig en conform de AVG behandelen. De gegevens zullen alleen gebruikt worden in het kader van de aanvraag en de gegevens worden bewaard zolang als nodig is om de doeleinden uit te voeren.

 

 

 

Gevelreclame in Rotterdam Noord?

Gevelreclame wordt veelal ingezet om meer uitstraling te geven aan uw bedrijfspand. Of u nu voor kleine of grote gevelreclame kiest, als deze maar opvalt en goed aansluit bij uw uitstraling.
Tevens is het plaatsen van reclame aan uw gevel goed geschikt voor het vergroten van uw naamsbekendheid. De gevels is toch het visitekaartje voor uw onderneming.
FriJo Lichtreclame beschikt over een ontwerpafdeling die u kan helpen bij het ontdekken van de mogelijkheden. Zo hebben wij verschillende soorten gevelreclame. Zowel verlichte reclame gevelletters, doosletters en lichtbakken als onverlichte raambelettering, panelen of bewegwijzering. Niet minder belangrijk; op welke hoogte en hoe groot wilt u de gevelreclame graag hebben? Wat rijdt, fiets of loopt er voorbij? Voor wie wilt u opvallen; het gezichtspunt van de gevelreclame is zeker niet onbelangrijk. Wilt u gevelreclame op uw kantoorruimte aan de A15 of een winkelpui aan de Hoogstraat? Wij adviseren u graag zodat de reclame optimaal zichtbaar is.

 

LED en Neon reclame in Rotterdam

In Rotterdam leveren wij neon reclameverlichting en belettering in Neon. Ook met LED-verlichting kunnen wij opvallende reclame maken.
Neon reclame is zowel in letters als in cijfers beschikbaar. Met Neon of LED-verlichte letters kunt u een woord naar keuze laten maken. Deze kunnen geheel modern of juist met een vintage look. Welke kleur? De kleuren kunnen passend aan uw huisstijl of eigen voorkeur.

 

Vergunningen in Rotterdam

Voor al uw gevelreclame en andere reclame-uitingen heeft u een omgevingsvergunning nodig van de gemeente. Wanneer er een vergunning vereist wordt, dient u goedkeuring te vragen bij het Stadsloket in uw stadsdeel van Rotterdam. Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van lichtreclame in Rotterdam en helpen u graag bij het aanvragen van deze vergunning.

Rotterdam

Bergse Rechter Rottekade 1
3051 AB Rotterdam

Tel: 010 – 310 50 40
E-mail: mail@frijo.nl

FriJo Lichtreclame