Contact opnemen met FriJo Lichtreklame in Amsterdam

Heeft u vragen over de kosten of mogelijkheden van gevelreclame? Stel uw vraag via onderstaand formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden. Heeft u haast? Neem dan contact op door direct te bellen naar 020 – 633 77 44.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Waar kunnen we u mee helpen?


Gegevens verkregen via online aanvragen zullen wij zorgvuldig en conform de AVG behandelen. De gegevens zullen alleen gebruikt worden in het kader van de aanvraag en de gegevens worden bewaard zolang als nodig is om de doeleinden uit te voeren.

 

 

 

Gevelreclame nodig in Amsterdam?

Gevelreclame wordt ingezet om meer uitstraling te geven aan uw bedrijfspand. Ook voor het vergroten van uw naamsbekendheid is het plaatsen van reclame aan uw gevel goed geschikt. Uw gevel is natuurlijk het visitekaartje van uw bedrijf.
Onze ervaren ontwerpafdeling denkt met u mee in de verschillende mogelijkheden en soorten gevelbekleding zoals onverlichte en verlichte naamdragers, onverlichte gevelletters, lichtbakken en raambelettering. passend in uw huisstijl. Ook zullen wij kijken naar het beste gezichtspunt van uw pand zodat de reclame zo optimaal mogelijk zichtbaar is.

 

Neon en LED Amsterdam

In Amsterdam leveren wij neon reclame verlichting, neon belettering en neon contouren. Ook met LED verlichting kunnen wij opvallende reclame huisstijlen en diverse soorten uitingen maken, zodat uw winkel, bierbrouwerij of hotel rondom goed zichtbaar is. Heeft u een winkelpand aan de Kalverstraat in Amsterdam en wilt u op uw gevelpui LED verlichting of neon reclame? Dan bent u bij FriJo lichtreclame aan het goede adres. Ook de mooiste visuele reclame van de Amsterdamse grachten verzorgen wij voor u.
Neon reclame is in cijfers en letters beschikbaar, maar ook buitencontouren kunt u bij ons verkrijgen. Neonletters maken is een ambachtelijk proces. Elke glasbuis van de lichtletter wordt met de hand geblazen. Met de lichtletters kunt u een woord naar eigen keuze maken. Naar uw smaak maken wij een sfeervol neon design met een elite reclame uitstraling of in de stijl van oude reclame letters.

 

Een omgevingsvergunning aanvragen in Amsterdam

Voor al uw reclame-uitingen en gevelreclames heeft u een omgevingsvergunning nodig. Wanneer er een vergunning vereist wordt, dient u goedkeuring te vragen bij het Stadsloket in uw stadsdeel van Amsterdam. FriJo heeft veel ervaring met het plaatsen van lichtreclame in Amsterdam en helpen u graag bij het aanvragen van deze vergunning(en).

Amsterdam

Netwerkweg 21
1033 MV Amsterdam (Noord)

Tel: 020 – 633 77 44
E-mail: mail@frijo.nl

FriJo Lichtreclame

 

FriJo Lichtreklame BV

KVK: 34149875 te Amsterdam
Belastingdienst: 8095.34.599