Raambelettering

Heeft u een kantoor, restaurant of winkel met grote zichtbare ramen? Dan zou het zonde zijn als u daar geen optimaal gebruik van maakt. Wij bieden naast gevelbelettering, lichtbakken en LED verlichting verschillende mogelijkheden aan op het gebied van raambelettering.

Multifunctionele Raambelettering

Reclamebelettering is multifunctioneel. Naast de reclame en aandachttrekkende functie kan het dienen voor privacy, zonwering en inbraakwering. Wij werken met verschillende materialen, zoals zandstraalfolie, gekleurde folie, fullcolour geprinte folie en one way vision folie. Hiermee kunnen wij iedere denkbare afbeelding op uw raam plaatsen, nadat wij de benodigde vergunningen voor u hebben aangevraagd.

Raambelettering voor binnen

Een ander voordeel van raambelettering is dat het zowel out-store als in-store functioneel is. Heeft u grote glazen deuren of grote ramen in uw gebouw die optimaal benut zouden kunnen worden? Of zou u meer privacy willen? Bekijk onze in-store promotie pagina voor meer informatie. Klik hier.

Waarom FriJo Lichtreclame?

FriJo heeft al 57 jaar aan ervaring op het gebied van reclamebelettering. Waar voorheen verf gebruikt werd als raamdecoratie hebben wij later de overgang van verf naar folie meegemaakt. Dit betekend dat wij blijven innoveren en gebruik maken van de nieuwste materialen. Daarnaast brengen wij de belettering zorgvuldig aan en kunt u rekenen op goede nazorg na het aanbrengen van de raambelettering.

Ramen beletteren...

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor raambelettering. U kunt ook direct vrijblijvend een offerte aanvragen.

Vragen?

Heeft u vragen over reclame belettering? Geef ons een belletje of mail en wij geven zo spoedig mogelijk antwoord op uw vraag!