Wij hebben onlangs een geweldig project mogen realiseren voor “The Student Hotel”.

The Student Hotel is een jong en snelgroeiend hotelconcept met vestigingen in Luik (België) en Rotterdam. Er staan openingen gepland in Amsterdam en Den Haag. Het is de ambitie om in de komende 4-5 jaar circa 5000 kamers te openen in grote studentensteden in de Benelux.

Voor de vestiging in Amsterdam hebben wij twee enorme lichtreclames mogen leveren. De letters op het dak zijn 150cm hoog en de gehele tekst heeft een hoogte van 680cm (zie foto’s).  De lichtreclame op het dak is een aluminium dooslettertekst voorzien van dubbellijnige uitwendige neonverlichting. De letters zijn voorzien van een diepe lichtvangrand voor een betere lichtreflectie. De letters zijn tegen een stalen thermisch verzinkt constructieframe gemonteerd. Het geheel is op het dak bevestigd aan de stalen constructie van het pand.

De Tweede reclame die we hebben geplaatst is een enkelzijdige verticale uitsteekreclame, van 1435x85cm. De lichtreclame bestaat uit een aluminium casco voorzien van een inwendig stalen thermisch verzinkt verstevigingsframe. Het casco is aan weerszijden voorzien van een zwarte aluminium plaat. Hiertegen zijn de aluminium doosletters geplaatst. Hier is tevens gekozen voor uitwendige dubbellijnige neon verlichting.

Wij zijn verheugd met het resultaat. We hebben de montage van deze grote lichtreclame in beeld gebracht. Bekijk hier de montage van de reclame