LED Reclame

Ledreclame is de toekomst. Om het milieu een handje te helpen stappen steeds meer ondernemers over op ledverlichting. Ledreclame is vrijwel onderhoudsvrij en is qua verbruik gelijkwaardig aan een spaarlamp. Daarnaast heeft ledverlichting een levensduur van ca. 50.000 branduren. Een aantal jaar geleden werd er alleen gebruikgemaakt van witte ledverlichting. Echter is het sinds enkele jaren mogelijk geworden om elke gewenste kleur in ledverlichting uit te voeren. Doormiddel van het RGB-kleurensysteem (rood, groen en blauw als basis) maken wij uw ontwerp uniek.

LED Doosletters en Freesletters

Door de flexibele opties voor het inbouwen van led ‘s zijn de mogelijkheden enorm groot. Niet alleen kunnen de ledmodules eenvoudig ingebouwd worden in doosletters, maar kunnen ze ook worden ingegoten in dunne freesletters van kunststof. Hierdoor kunnen wij vrijwel elk denkbare vorm naar wens maken. Deze freesletters kunnen waterdicht worden uitgevoerd voor zowel binnen- als buitengebruik. Ledverlichting is tevens bijzonder geschikt voor kleine letters en logo’s die niet als doosletters kunnen worden gemaakt. Zie hieronder de ledverlichting van ‘theatre of fish’. Opzoek naar inspiratie? Klik hier voor meer informatie.

led reclamebord verlichting pesca amsterdam

LED Reclameborden

Als u een reclamebord met ledverlichting wenst, dan kunnen wij deze geheel op maat verzorgen. Wij leveren en monteren daarnaast uw led bord op ieder gewenste locatie, zelfs op 75 meter hoogte. Heeft u interesse of wilt u de mogelijkheden bespreken? Wij hebben meer dan 57 jaar ervaring op het gebied van lichtreclame. Daarnaast heeft FriJo vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en produceren wij lichtreclame in onze eigen fabriek. Bent u opzoek naar inspiratie? Bekijk de onderstaande projecten!

LED reclame bespaart uw geld!

Door het lage stroomverbruik en de lange levensduur van ledverlichting is het mogelijk om een energie-investeringsaftrek (EIA) te krijgen op uw belasting. Gemiddeld kunt u met EIA zo een 13,5% belastingvoordeel op doen. Met deze regeling stimuleert het ministerie van Economische Zaken duurzaam ondernemen. Ledverlichting werkt dus zeker in uw voordeel!

Lichtreclame Portfolio

Bedankt voor uw interesse in ledreclameverlichting. Zou u inspiratie op willen doen of bent u nieuwsgierig naar onze projecten?  Bekijk ons portfolio en ontdek ook de andere vormen van lichtreclame waar wij gespecialiseerd in zijn als neon reclame, gevelreclame, lichtbakken en doosletters.

Meer over LED verlichting?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van LED verlichting? Neem gerust contact met ons op per telefoon of via een vrijblijvende offerteaanvraag.

Vragen?

Heeft u vragen over onze ledverlichting? Geef ons een belletje of mail en wij geven zo spoedig mogelijk antwoord op uw vraag!