LED reclame

LED reclame is de toekomst. LED verlichting is energiezuinig, dus beter voor het milieu. Om het milieu een handje te helpen stappen steeds meer ondernemers over op deze verlichting. LED reclame is vrijwel onderhoudsvrij en is qua verbruik gelijkwaardig aan een spaarlamp. Daarnaast heeft LED verlichting een levensduur van ca. 50.000 branduren. Tot een aantal jaar geleden werd er alleen gebruikgemaakt van witte LED verlichting. Sinds enkele jaren is het mogelijk geworden om iedere gewenste kleur in LED verlichting uit te voeren. Door middel van het RGB-kleurensysteem (rood, groen en blauw als basis) maken wij uw ontwerp uniek.

LED doosletters en freesletters

Door de flexibele opties voor het inbouwen van LED zijn de mogelijkheden enorm groot. Niet alleen kunnen de LED-modules eenvoudig ingebouwd worden in doosletters, maar kunnen ze ook worden ingegoten in dunne freesletters van kunststof. Hierdoor kunnen wij vrijwel elk denkbare vorm naar wens maken. Deze freesletters kunnen waterdicht worden uitgevoerd voor zowel binnen- als buitengebruik. LED verlichting is tevens bijzonder geschikt voor kleine letters en logo’s die niet als doosletters kunnen worden gemaakt. Zie hieronder de LED verlichting van ‘theatre of fish’. Op zoek naar inspiratie? Klik hier voor meer informatie.

led reclamebord verlichting pesca amsterdam

LED reclameborden

Als u een reclamebord met LED verlichting wenst, dan kunnen wij deze geheel op maat verzorgen. Wij leveren en monteren daarnaast uw LED reclame op ieder gewenste locatie, zelfs op 75 meter hoogte.

Wij hebben bijna 60 jaar ervaring op het gebied van lichtreclame. Daarnaast heeft FriJo vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en produceren wij lichtreclame in onze eigen fabriek. Bent u opzoek naar inspiratie? Bekijk de onderstaande projecten.

LED reclame bespaart u geld!

Door het lage stroomverbruik en de lange levensduur van LED verlichting is het mogelijk om een energie-investeringsaftrek (EIA) te krijgen op uw belasting. Gemiddeld kunt u met EIA zo een 13,5% belastingvoordeel op doen. Met deze regeling stimuleert het ministerie van Economische Zaken duurzaam ondernemen. LED verlichting werkt dus zeker in uw voordeel!

Lichtreclame portfolio

Bedankt voor uw interesse in LED reclame verlichting. Zou u inspiratie op willen doen of bent u nieuwsgierig naar onze projecten?  Bekijk ons portfolio en ontdek ook de andere vormen van lichtreclame waar wij gespecialiseerd in zijn als neon reclame, gevelreclame, lichtbakken en doosletters.

Meer over LED verlichting?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van LED verlichting? Neem gerust contact met ons op per telefoon of via een vrijblijvende offerteaanvraag.

Vragen?

Heeft u vragen over onze LED verlichting? Geef ons een belletje of mail en wij geven zo spoedig mogelijk antwoord op uw vraag!